Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Британската актриса и модел Кара Делевин започна да раздава секс играчки на приятелите си, след като стана съсобственик на компанията Lora DiCarlo, произвеждаща артикули за възрастни. Тя разказва за опита си с различни интимни аксесоари в подкаста OTHERtone, публикуван в YouTube, предава Монитор.

28-годишната красавица признава, че е използвала много секс играчки през живота си. „Отивах в някой сексмагазин и опитвах най-различни неща. Но мисълта да ги употребявам постоянно никога не ме е блазнела, защото, струва ми се, е важно човек да може да се справя и без тях“, отбелязва тя. По мнението на актрисата всички секс устройства, създадени от мъже, вибрират прекалено силно. Тя споделя още, че приятелите й били във възторг от подаръците и от факта, че тя се занимава с проектирането на подобни джаджи. „Раздавам на всички от секс играчките и им пожелавам щастлив оргазъм“, рекламира стоката си Делевин.

През септември Кара Делевин, която се определя като „пансексуална“, но в последните години се ориентира към романтични връзки с жени, бе заподозряна в любовен роман с американската певица Ашли Франджипани, известна като Холзи.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *