Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Искаме си след тези избори да постигнем една по-оптимистична България. Номер едно задължава, така че очаквайте изненади.

Това каза председателят на КП “Движение заедно за промяна” Александър Томов, след като днес в ЦИК бяха изтеглени поредните номера в бюлетината за предстоящите на 11 юли парламентарни избори и на формацията се падна номер едно.

“В нашите листи има много качествени имена. Има 17 елитни професора. Ветко и Маринела Арабаджиеви са в листите заради защитата на българския бизнес. Аз ги познавам от 27 години. Проучил съм внимателно делата им. Те са собственици, вгледайте се внимателно в какво ги обвиняват и ще видите какво ще стане. Главното, което искам да кажа, е, че българският бизнес трябва да бъде защитен от посегателствата на властта. Колко години аз бях обвнияем и накрая казаха, че не е трябвало да има такова обвинение. Дори не се извиниха. Ще се борим държавата да рекетира и краде бизнеси”, добави той.

“Ние нямаме нищо общо с левите формации. Ние имаме икономическа програма. За мен “лявото” и “дясното” са морално остарели. Ние имаме програма, с която търсим обединение на голяма маса хора. Постарали сме се тази програма да стигне до всички граждани. В нея основното е, че се сваля безработицата и се вдигат доходите. Това е целта ни”, завърши Томов.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *