Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

През седмицата се навършиха 51 г. от рождението на актьора Иван Ласкин. Именно този повод отбеляза с емоционален пост Александра Сърчаджиева във Facebook. “Честит рожден ден, Обич Моя ! Там…. някъде… където и да си… Обичам те Иване, много те обичам!”:

В интервю за седмичник актрисата споделя, че сънува Ласкин почти всяка вечер и това е прекрасно. “Не съм единствена, на която не й е лесно. Дават ме по телевизията и хората се занимават с моя живот. Такива в моето положение има много, а има и такива, на които им е много по-трудно. Човек трябва да премине през трудностите и да си зададе въпроси като “Защо на мен?!” Ами защото на теб. Имам дете, което трябва да отгледам, а тя има само мен. Не мога да си позволя да рухна. Пита за баща си, това е болка, която ще бележи целият й живот. Никога няма да мога да заместя Иван”, коментира тя. Споделя и че усеща обичта на хората и им благодари за цялата любов и позитивна енергия.

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева имат дъщеря, София. Тя е в 4 клас и актрисата споделя, че покрай онлайн обучението се наложило приятели да ѝ помагат с грижите за нея. “Когато през септември тръгна на училище, на следващия месец започнаха снимките на “Откраднат живот”. Учениците отново минаха на онлайн обучение и това беше сложно за мен. Всеки ден бях на снимки, не можех да я взимам с мен. С помощта на приятели се справих. Дъщеря ми е съвестно дете, впечатлена съм от нея.”

Сърчаджиева споделя, че преживява трудно пандемията. Наблюдава и че хората са се озлобили, макар и очакванията да бяха да станем по-добри. “Аз имах шанс да прекарам повече време с детето си, което беше прекрасно”, коментира тя.

Що се отнася до работата, на актрисата скоро ѝ предстои вълнуваща премиера на пиеса, която Яна Борисова написала за живота ѝ. Всичко се случило случайно. Преди 2 г. трябвало да говори на фирмено събитие, макар че били минали едва два месеца от смъртта на Ласкин. Зачервена като домат започнала да разказва някакви неща на публиката. “Видях, че всички в залата се смееха повече, отколкото са се смял и на комедийните ми представления”, спомня си тя. “След друг разказ – имаше разплакани повече, отколкото са го правили на драматичните ми роли на сцената”. Това съобщиха от Vbox7.com.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *