Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Борил – шестгодишният син на актьора Асен Блатечки, може да се похвали със спортни амбиции. Момчето на звездата от „Останалото е пепел“ и „Бензин“ очевидно е наследило таланта на татко си в бойните изкуства. Така то вече е избрало своя любим спорт, а именно бразилското жиу-жицу, пише Монитор.

Макар и още на крехка възраст, Борил смело се хвърля в хобито си, като вече се гордее и с белия си колан. Той символизира всъщност чистотата и все още липсата на задълбочени знания по жиу-жицу, но е етап, през който преминава всеки начинаещ ентусиаст. В този спорт са валидни ценности като смирение, мотивация, а уважението към учителите и съотборниците в залата са от висшите неписани закони.

На тренировките Борил ходи с баща си, стана ясно и от снимките, които актьорът публикува в социалните мрежи. Самият Блатечки не е наблягал в годините на жиу-жицу, като вместо това е избирал да се занимава с карате, като дори става четирикратен шампион на България.

От малка с бойни изкуства – по настояване отново на екранния Буров, се занимава и дъщеря му Катерина, плод на любовта му с първата му съпруга Катерина Горанова. Тя тренирала таекуондо, като на първия си урок отишла – по насоки на баща си, още едва на 3 години. В крайна сметка Катерина изоставя бойните изкуства за сметка на танците.

Междувременно майката на Борил – моделът Диляна Попова, се присъедини в кампания за подкрепа на българските дизайнерки. Тя носи името „От жени за жени“ и цели да популяризира родната мода. В рамките на проекта осем дизайнерки ще представят творбите си, а рамо до рамо с тях ще застанат и 8 популярни личности, които ще промотират дрехите. Сред тях е и Попова, а компания й правят още Александра Петканова, Евгения Джаферович, Маги Джанаварова, Никол Станкулова и модните блогъри Елица Бехар и Звезделина Цолова.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *