Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев заяви, че в петък трябва да стане ясно дали ще има изпадащи във Втора лига, каква ще е програмата за новия сезон, както и кога ще се проведе мачът за Суперкупата на България. Той сподели, че предстои Изпълком в края на седмицата, като след него ще има отговор на всички тези въпроси, информира “dsport”.

Той коментира и провеждането на Конгрес на родната централа, като подкрепи идеята изборите за ново ръководство да бъдат в средата на февруари, както е по устав, за да може да има легитимно управление.

“На следващия Изпълком ще стане ясно дали ще има изпадащи, каква ще е програмата за новия сезон и кога ще се проведе мачът за Суперкупата. Има комисия, която работи по темата с изпадащите. Тя ще представи своя доклад и след това трябва да бъде гласувано от  Изпълкома. Тогава ще видим какво предстои”.

“Нека да изчакаме да мине петък. Първо трябва да видим доклада на комисията, а след това да се гласува и предложението. За момента не мога да се ангажирам и да кажа решение”. 

“Борислав Михайлов беше на мача с Русия. Имаше двубой между феновете на Русия и България. В него участваха и Данчо Лечков и Емил Костадинов. Срещата завършии 3:3. Имаше доста легенди и на Русия. Имаше доста сериозен интерес към срещата”. 

“Конгрес на БФС рано или късно ще има. Мисля, че е в интерес на футбола този Конгрес да е редовен и да се проведе в средата на февруари, както е по устав. След това, който спечели -да има легитимно управление. Провеждането на по-ранен конгрес може да доведе до съдебни битки. Да не говорим за разходите за провеждането на два конгреса в рамките на 5-6 месеца”. 

“Не мисля, че мачът с Франция би повлиял на изборите в БФС. Те са едни от най-сложните в спората. Гласуват около 600 клуба и трудно някой може да ги подправи”, каза вицепрезидентът на централата.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *