Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Берое официално обяви новия си треньорски щаб, който ще води отбора. Начело на “заралии” застава досегащния помощник-треньор на тима Петър Колев, а в щаба му влизат още Слави Жеков, Пламен Липенски и Иво Ганчев. Първият двубой на новия треньорски екип ще е в събота (24.04) срещу Монтана. Ето какво пише още в сайта на старозагорци:

“От днес „Берое“ официално е с нов треньорски щаб, който ще води отбора. В него влизат четирима бивши играчи на „зелено-белите“, с дългогодишен стаж в старозагорския клуб. Начело на отбора застава Петър Колев, негови помощници ще бъдат Слави Жеков, Пламен Липенски, който ще продължи да отговаря за кондиционната подготовка и Ивко Ганчев, който ще готви вратарите. Първият двубой на треньорския щаб ще бъде още в събота, когато „Берое“ гостува на „Монтана“.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават успех на новия екип!

Петър Колев е роден в Хасково. Като футболист той има 98 мача за “Берое” във всички турнири. Колев бе старши треньор на дублиращия отбор на старозагорци през сезон 2009/10 г. Шампион на България с Локомотив (Пловдив). Той бе и помощник-треньор на “зелено-белите” през последната една година и половина. 

Слави Жеков е роден в Стара Загора. Като футболист има 194 мача за Берое във всички турнири. Носител на Купата на България със “зелено-белите”. Жеков бе старши треньор на отбора до 17 г. през настоящия сезон. 

Ивко Ганчев е роден в Стара Загора. Като футболист той има 183 мача за Берое във всички турнири. Шампион на България със “зелено-белите”. Ганчев има дългогодишен опит като треньор на вратарите, помощник и старши треньор. 

Пламен Липенски е роден в Стара Загора. Като футболист има 234 мача за Берое във всички турнири. Шампион на България със “зелено-белите”. Липенски заемаше позицията в три от предишните треньорски щаба и дори водеше отбора като старши треньор временно”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *