Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Преди да стане президент на САЩ, Доналд Тръмп бе известен като предприемач, милионер и публична личност. Популярността му дори го уреди с малка, но запомняща се роля във филма “Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк” от 1992 г.

Действието в сцената се развива в луксозния Plaza Hotel, където се среща с малкия Кевин и го упътва накъде е лобито. А сега, 29 години по-късно, Тръмп не само бе блокиран от всички социални мрежи, но феновете на филмовата поредица искат и обликът му да бъде компютърно заличен, предава lifestyle.bg.

Това желание е базирано на последните събития с САЩ, които доведоха и до историческия втори импийчмънт на държавния глава.

Ако погледнем от по-забавната страна на нещата, в социалните мрежи намираме редица предложения как лицето на Тръмп да изчезне от сцената от “Сам вкъщи 2”.

Сред тях са заместването му с новоизбрания президент Джо Байдън или пък с Киану Рийвс и дори Доли Партън, 91-годишния Кристофъл Плъмър или футболиста Дарън Гибсън, предава Yahoo News.

В социалните мрежи се разпространи и закачката, че Доналд Тръмп е най-популярен с ролята си в “Сам вкъщи 2”, а не с тази на американски президент.

На страницата на филма в IMDB пък бе добавена информацията, че той е единствената звезда, участвала в него, която е блокирана завинаги от Twitter за подстрекаване към въоръжени бунтове.

Надали отстраняване на Тръмп от филма за Кевин и неговите приключения ще стане факт, но широкият отзвук на това желание на някои говори достатъчно за настроенията срещу него.

Самият Маколи Кълкин също адмирира изобретателността, с която президентът е премахнат от общата им сцена.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *