Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Дита фон Тийз не е била малтретирана от певеца

Няколко дни след като 33-годишната актриса Евън Рейчъл Ууд и други жени обвиниха 52-годишната Мерилин Менсън в насилие и грубо поведение, бившата му съпруга, 48-годишната Дита фон Тийз, също реши да коментира скандал. Тя отбеляза, че в отношенията й с певицата не е имало нищо подобно на това, което Ууд и други са разказват, но Дита вярва, че всеки, който е бил малтретиран, трябва да намери сили да се защитава.

“Обмислях новината за Мерилин Менсън, която излезе в понеделник. Оценявам добрите намерения на онези, които изразиха загрижеността си за моето благосъстояние. Моля, имайте предвид, че публикуваните подробности не се отнасят до личния ми опит през седемте години брак. Ако случаят беше такъв, нямаше да се омъжа за него през декември 2005 г. Напуснах го след 12 месеца поради изневяра и злоупотреба с наркотици. Всяко насилие няма място в една връзка. Насърчавам тези от вас, които са били малтретирани, да предприемат стъпки за защитата си  и да намерят сили да я реализират напълно. Това е единственото ми изявление по този въпрос”, написа тя в Instagram.

След раздялата с Мерилин Менсън, Дита фон Тийз поддържа добри отношения с бившия си съпруг – те останаха приятели.

Менсън отрича всички обвинения срещу него . Певецът ги нарече „чудовищно изкривяване на реалността“.

Спомнете си, че Евън Рейчъл Ууд каза, че Менсън е започнал да я ухажва, когато е била още тийнейджърка, и я е малтретирал в продължение на няколко години. Други жертви на музиканта споделят, че им е забранил да общуват с други мъже, биел ги е и дори ги е заплашвал с оръжие.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *