Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Премиерът Бойко Борисов е на поредна обиколка из страната. Този път той се озова в храм-паметник “Рождество Христово” в Шипка, а компания му прави икономическият министър Лъчезар Борисов, пише Монитор.

Той получи благодарствен знак от храма заради възстановяването на камбанарията и изтъкна, че било много лесно веднъж в годината да се идва на Шипка. “Идват на трети март веднъж в годината, снимат се, а ние ще им възстановим и паметника на Шипка и тук помогнахме за камбанарията в храма, който пази паметта за героите от руско-турската освободителна война. Естествено ще направим на манастира и другото крило. Оказахме помощ и за джамии в Разград, защото ние живеем в мир”, каза министър-председателят и допълни за тези, които “говорят за разруха”, че камбанарията е била пред срутване.

Борисов заяви, че в следващите четири години БВП ще стигне до 100 млрд. евро., а средната работа заплата 2000 лв., санирането също щяло да продължи. “Когато преди четири години взехме управлението никой не вярваше, че ще стигнем 120-130 млрд. лв., коронавируса ни спря за една година, но съм сигурен, че ще постигнем и поне 2000 лв. средна работна заплата. Убеден съм в това, което правим. На първо място са манастирите и джамиите, защото искам всички да са доволни и спокойни. Има ли вяра, има народ, морал и бъдеще”, каза Борисов.

Премиерът се срещна и с кмета на Шипка и инспектираха ремонтирано читалище. Борисов коментира отношенията ни с Турция: “От война до най-добри приятелски и съседски отношения” и припомни, че кулата Атакуле в Анкара е светнала в цветовете на трибагреника ни. Той коментира, че опозицията освен с провокации с друго не може да си служи.

Обиколката продължи с инспекция на велоалея към тракийските гробници. Там икономическият министър припомни, че 80 компании в региона ще получат 11 млн. лв.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

1 Коментар

  • българин, 6 март, 10:21 @ 10:21 Отговори

    След ,като сте обещал купувайте ваксини ,както правят някои държави щото така на час по лъжичка няма да стане!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *