Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Това, което народът иска – да го направи. Виждате данните днес. Излизаме от третата вълна. Да благодаря на всички, които се занимават с изборите. Свършиха огромна работа, а това са най-скъпите избори. Това каза премиерът Бойко Борисов пред изборната секция в Банкя, където той даде вота си.

“Близо 50 милиона са ваксините, близо толкова е и машинното гласуване. Близо 10 000 машини са взети и разнесени. Над 150 милиона ще излязат изборите и ако някой иска на няколко месеца да ги даваме тия пари, вместо да отиват за доходите на хората. Пожелавам успех на всички”, допълни премиерът.

“Водихме най-толерантната кампания, никого не обидихме, получихме огромна подкрепа от всички колеги в Европа. В петъка най-голямата подкрепа получихме най-голямата подкрепа с получаването на 1.3 милиона ваксини. Това е подкрепа за българите, подкрепа за здравето на българите. Благодаря на тези 19 държави членки, най-големите, които се съгласиха от техните ваксини да предоставят за здравето на българите”, категоричен бе той.

“Надявам се мобилизацията на партията ми ГЕРБ и мобилизирането на силите ни да са успешни”, заключи той.

“Пожелавам едни чести и почтени избори. За да може така, както ни нареди народа, да имаме претенции. Надявам се мобилизацията на коалицията ГЕРБ и СДС да е успешна”, каза Борисов. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *