Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Кила Кардън от Пърт, Австралия съди съседа си, заради “непоносима миризма от барбекюто”. Кардън смята, че съседите умишлено опушвали двора ѝ, когато палели барбекюто, и за нея било абсолютно невъзможно да използва задната си градина, пише LADbible, предават gospodari.bg.

“Те са  поставили барбекюто на такова място, че миризмата се усеща навсякъде. Не мога да изляза навън”, споделя Кардън. Съдебната битка на веганката с нейния съсед Тоан Ву и съпругата му започнала в края на 2018 година.

Нейните искове обаче са охвърлени от съда поради липса на доказателства. Съдът отхвърли жалбата ѝ втори път през юли тази година.

Адвокатът на веганката Джон Хамънд каза, че ще отправят иск и до Върховния съд, което е краен вариант за Кардън, но тя все пак има някаква надежда.

Освен от барбекюто, веганката се оплакала и от миризмата на цигари и шума на съседските деца, когато играели баксетбол в двора. “Шумът е ужасен. Не мога да спя”, каза Кардън.

Що се отнася до съседа ѝ, г-н Ву заяви, че иска да съжителства мирно с нея и увери, че е махнал скарата от задния двор. Също така забранил и на децата си да играят баскетбол в градината.  

Въпреки това Кардън се закани да продължи борбата си в съдебната зала срещу г-н Ву и семейството му.

Г-жа Карден се оплаква и от другите си съседи, заради шумни партита в техния имот. Тези жалби също са отхвърлени като неоснователни от съда.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *