Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

На 25 април Венера и после Меркурий образуват квадратури със строгия Учител Сатурн. Тези транзити свалят розовите очила и ви разкриват абсолютната истина, предава Novini.bg.

Тези квадратури предизвикват вътрешна дисхармония и душевни страдания и влияят пряко върху емоциите и настроението. Мнозина ще се чувстват унили, помръкнали, неудовлетворени, неразбрани. Личните проблеми ще ги интересуват повече от задълженията, които ги очакват. Чувства като завист, ревност, капризност, претенции могат да хвърлят сянка върху любовните и приятелски отношения. Не е благоприятно да се сключват бракове по това време. Трудно е общуването с възрастни хора. Добре е да се внимава с информацията, която може да се окаже грешна и подвеждаща. Пазете се от кражби, загуби, закъснения, недоразумения по причини, независещи от вас. Може да се сблъскате с клевети и измами.

Квадратурата на Меркурий и Сатурн изисква да бъдем дисциплинирани и организирани. Този аспект носи неувереност в себе си, в своите знания, мисли и думи. Трудно ще се изразяват мислите и още по-трудно околните ще могат да ги разбират. Постарайте се всичко започнато да се доведе до логически завършек. Трябва да се осъзнае, че опасността произлиза не от самия проблем, а от вашето отношение към него.

Венера в квадрат със Сатурн – най-обезпокоителния аспект за една връзка. Нямайте никакви очаквания. Оставете нещата да се развиват от само себе си. При този транзит трудно може да се усети радостта от живота. Аспекта носи огорчение в любовта, неудовлетворение, ревност, отчуждаване и охладняване на чувствата. Често се получават разриви в отношенията.

Всички видове взаимоотношения могат да минат проверка на изпитание. Връзките, които имат солидна основа, ще бъдат в състояние да издържат на силен изпит, но нестабилните и слаби връзки трудно ще преминат през напрежението. Това е период, в който виждате истинската реалност и вече нямате илюзии и фантазии за вашите романтични взаимоотношения или приятелства. Осъзнавате, че те не са това, което сте си мислили. Нещата често излизат извън контрол и карат напрежението между вас и другите да се засили. Обстоятелствата ви насърчават да прецените до каква степен сигурността, страхът, необходимостта или комфорта ви карат да се застоявате в ситуация, дори и да не е добре за вас.

Това е период, в който се сблъсквате с желанията, които имат отношение към вашето истинско “Аз”. Може да почувствате комплекси в контакт с други хора. Могат да изплуват много притеснителни неща. Възможно е да се почувствате самотни сега, без подкрепата, която нормално бихте могли да имате от хората, които ви обичат. Трябва да се доверите повече на собствената си способност да решавате проблеми и да изразявате себе си.

Може да се чувствате уморени и отпаднали без да има съществена причина за това. Пазете се от фрактури, простуди и настинки, краката и кръста трябва да са защитени добре. Неблагоприятно е за хирургични намеси, за подписване на документи. Не поемайте никакъв финансов риск и не поемайте нови задължения. Трябва да структурирате финансовата си сигурност.

Влиянието от тези транзити не е продължително, но въпреки това може да се усеща 2-3 дена. По-силно квадратурите ще действат, ако ги имате в собственият си хороскоп, за останалите ще мине по-леко.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *