Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Както всяка година, така и тази Венета Райкова отбелязва с пост в Инстаграм едно от най-важните събития в живота си, а именно – раждането на нейния син Патрик. Но на тази дата дългогодишната телевизионна водеща празнува и друг значим момент от своето битие – 5 години откакто подписва първия си договор за книга, припомни Dir.

“За 5 години написах 8 бестселъра, ще напиша и още, казвам го, защото всеки ден ме питате кога ще излезе новата книга. А пиша книги, за да излекувам себе си, да изкарам демоните от себе си и да ги забравя!, споделя русокосата тв звезда.

Синът ѝ Патрик, който днес навършва 12 години върви по стъпките на майка си и е вече горд автор на две книги за “Джордж и вълшебните камъни”. Патрик е син на Венета и бившия ѝ съпруг Тихомир и макар че двамата от години са разделени, Райкова не пропусна възможност да похвали бащинските качества на своя бивш любим.

Ето какво написа тя:

“ЧРД, Патрик! Каква прекрасна изненада му е подготвил баща му още в първите минути на 18 февруари – торта, балони! Най-прекрасният рожденик и най-прекрасният баща!”

Бившата водеща на “Горещо” и “Папараци” отдава голямо значение на зодиакалния знак, под който е роден синът ѝ, считайки че това е основната причина той да бъде “абсолютният шеф в семейството”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *