Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас
Не знам защо прибягваме до Сисиньо, има млади момчета, коментира босът на Славия.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази учудването си, че някои хора са в националния отбор. Конкретно той не е доволен от представянето на Пламен Илиев, Сисиньо, Момчил Цветанов и един от централните защитници, предава blitz.bg.

“Няма ги комунистите, няма футбол, ако така разсъждаваме. Съгласен съм с част от думите на Красимир Балъков, когато се разбиха училищните първенства, селските, дойде демокрацията и всичко живо отиде по дяволите. После търсим вината в президентите, една пирамида се гради отдолу нагоре. Говорим си с хората във футболния съюз, няма ли я искрата, децата да се занимават със спорт, по селата, по кварталите, вместо да стоят по компютрите, да излязат да поспортуват, едно време имаше народна топка, дама, ама децата бяха на улицата, децата нямат възможност ни най-малко да правят това, което сме правили едно време, няма този ред и дисциплина. Масовият спорт роди това талантливо поколение. Целта на предишните треньори бяха съвестни, строги треньори, не се пускаха детето на месара, на автомонтьора, на някой банкер”, коментира Стефанов в Пресклуб “България”.

“В Славия няма да позволя да има такива личности, изродиха се нещата, малкото талантливи футболисти трябва да им даваме шанс, кой да играе в чужбина, кой да играе редовно в клубовете си. Продължавам да стоя зад думите си, не даваме ли шанс на нашите деца нищо няма да стане. В Турция и Гърция уникално отношение към децата, спортуват, всички на навън. В Турция виждам какви грижи се полагат за подрастващите. Всеки един кмет може да отдели пари за един, два, три терена. Ако ги направят едва ли ще им струва толкова средства”, добави босът на “белите”.

“Загубата винаги съм твърдял, очаквах, че Ясен по-смело ще пристъпи, трима-четирима футболисти не знам защо разчита на тях, и вратаря, и централния защитник, той се извърта по-бавно от тролей тройка, и Сисиньо, и Шивача. Шанс за българските футболисти – Светьо Ковачев, Доминик Янков. При мен има двама – Сораков, в Черно море, в Лудогорец, в Ботев има млади момчета. Не знам защо прибягваме до Сисиньо, какъв Сисиньо, какви 5 лева”, коментира Стефанов.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *