Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Тази година церемонията по раздаването на наградите “Златен глобус”, присъждани от Асоциацията на чуждестранните журналисти в Холивуд ще бъде малко по-различна. За първи път наградите ще бъдат проведени на две локации – в Ню Йорк и в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, това се случва, заради мерките, които се прилагат поради COVID-19.

Водещите актрисите Тина Фей и Ейми Полър същото няма да бъдат заедно на една сцена, те ще бъдат разделени. Тина Фей ще предава на живо от зала “Рейнбоу” в Ню Йорк, а Полър ще е в хотел “Бевърли Хилтън” в Бевърли Хилс. Номинираните ще минават на живо по червения килим, а други ще се включват с видео връзки от цял свят.

Големият въпрос, който витае от излизането на номинациите за наградите “Златен глобус” и който ще остане с неясен отговор до утре 1 март (4:30 сутринта – бълг. време) е, дали Мария Бакалова ще спечели наградата за най-добра актриса в категория – комедия или мюзикъл за ролята и във филма “Борат 2”? Много от критиците и хората занимаващи се с кино, залагат на нашето момиче, което е предвестен знак за първи български “Златен глобус”.

Какво ще се случи и кои ще са печелившите на таз годишните награди “Златен глобус” ще разберем много скоро, а дотогава ще стискаме палци на Мария Бакалова.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *