Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Ето кои са зодиите, които е по-добре да останат сами през 2021 година, според iWoman.

Близнаци

Животът ви е изпълнен с различни събития. В момента и вие нямате представа в каква посока се движите. Струва ви се, че нито сърцето, нито умът ви са в състояние да направят правилния избор. В този момент дългоочакваното завръщане на бившия партньор ще стане факт. Въпреки това, колкото и да искате да му дадете втори шанс, по-добре обърнете гръб на миналото.

През 2021 г. трябва да се научите да разсъждавате върху всяка своя постъпка. Няма причина да бързате. Ако си дадете възможност да прецените добре всичко и да разгледате ситуацията от различни ъгли, ще вземете правилното решение.

Везни

За вас е по-добре да се въздържате от всякакви романтични връзки през 2021 година. Напоследък преживяхте много. Въпреки че отказвате да го признаете, все още сте обременени със сериозен емоционален товар от миналото, от който не можете лесно да се отървете.

Вместо да сменяте партньорите, останете сами със себе си, за да анализирате събитията, случили се в живота ви. Колкото и интересна да ви изглежда временната връзка в началото, след известно време тя със сигурност ще се превърне в ненужно главоболие.

Време е да решите какъв човек искате до себе си. Игнорирайте всичките си страхове и съмнения. Вслушайте се в интуицията си и се уверете, че вземате единственото правилно решение.

Рак

Вие сте изключително уязвими и е по-добре да посветите годината на себе си, за да излекувате старите си рани. Игнорирайте всички, които продължават да ви убеждават, че е време да започнете нова връзка. Спрете да мислите за себе си като за слаб човек, подредете емоциите и чувствата си.

Дева

Прекарали сте твърде много време, опитвайки се да постигнете хармония с хората около вас. Тази година определено ще се чувствате по-добре без всичко това. През 2021 г. трябва да спрете да губите енергията си за задоволяване на чуждите желания и да се съсредоточите върху собствените си нужди и цели.

Скорпион

Доверете се на интуицията си, която неведнъж ви е предупреждавала, че определен човек не е за вас. Не бързайте и не се страхувайте от това, че може да останете сами. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *