Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Мис Силикон 2013 Джулиана Гани отблеляза 30-тия си рожден ден с романтично пътешествие насред пандемията. Тя й съпругът й Илиян Найденов избягаха от студените температури в родна България и заминаха на обиколка из слънчевата Испания. Сред спирките им са Барселона и Мардид, а Гани не пропусна да се похвали на последователите си със снимки в социалните мрежи, предаде “Монитор”.

„Романтична приказка в Мадрид под звуците на песента на Титаник!“, гласи описанието на един от кадрите Й в Инстаграм, който събра над 13 000 харесвания и предизвика много питанки. Причината – Гани и Найденов са седнали в заведение на отрупана с вино и деликатеси маса. Веднага след това един от коментиращите се зачуди защо кафенетата в родината на Сервантес са отворени, а Гани лаконично отговори: „Абе, май всичко си работи“.

Манекенката публикува и видео, на което тя и любимият й стоят в хотелската си стая по хавлии, а той й честити рождения ден с целувка.

Припомняме, че двамата влюбени се сгодиха в началото на 2019-а. Тогава фитнес инструкторът падна на коляно пред нея по време на екскурзия до Виена, а в края на миналата година плъзнаха слухове, че са вдигнали тайна сватба. Двойката възпитава заедно и син – Давид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *