Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

ВМРО свика Изпълнителния комитет на партията. На форума бяха обсъдени приоритетите за предстоящите избори, както и взето решение под каква форма най-голямата патриотична формация в България ще се яви на предстоящите избори на 11 юли тази година, предават от Novini.bg.

Припомняме, че лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов загатна за бъдеща коалиция на предсрочните парламентарни избори с НФСБ и КОД.

Самият Валери Симеонов също призова за обединение на патриотите. На изборите от 4 април от ВМРО се явиха самостоятелно, а партията на Симеонов НФСБ се обедини с тази на Веселин Марешки. Резултатите – и двете партии бяха под 4-процентовата бариера – 3.64% за ВМРО и 2.73% за „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“. 

Според социолозите шансовете на патриотите са по-високи при обединение. 

“Това беше най-грозният парламент – не спонсорите решават кой ще влезе в парламента, а хората”, заяви на брифинг лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

“Част от партиите опитаха да си решат проблемите с изборните промени”, разкри още бившият военен министър. 

“Отново предстоят избори – единият вариант е да се явим самостоятелно, другият е да направим тюрлю гювеч от партии с малко проценти, третият и най-близък вариант е за обединение на патриотичния вот”, съобщи Каракачанов. 

Лидерът на патриотите бе категоричен, че не трябва да сме -фили или -фоби, а да търсим интересите само на България. “32 години сме шампиони само да се мразим”, смята той. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *