Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Служебното правителство не е предоставило данни за конкретна корупционна сделка или някакво законово нарушения за нещо конкретно. Това заяви Юлиан Ангелов от ВМРО пред БНТ.

“Ние чуваме само това дали е морално или не е морално. С морални неща не можеш да говориш, когато става въпрос за сделки и когато става въпрос за управление. Трябва да говориш за закона”, заяви той.

Според Ангелов целта на сегашното правителство е да вади милиони и да говори как евентуално имат съмнения за нередни дейности. А всъщност то трябва да се ангажира с организацията по провеждане на по-ясни и по-прозрачни парламентарни избори.

Ангелов коментира и срещата на ДПС с президента на Турция Ердоган. “Това е поредното национално предателство на партия ДПС и нейното ръководство, предателство и към България. Не може преди избори да отидеш на килимчето на Ердоган и да търсиш подкрепа за гласове в Турция.”, коментира той. Той изрази опасенията си и от факта, че българите в момента няма да имат право да изберат как да гласуват на предстоящите избори, както и за вота в Турция. “Надявам се, че “Българските патриоти” ще бъдат в следващия парламент с голяма група и няма да позволи подобни предателства, които се извършиха в 45-ото Народно събрание да се случват отново”, заяви Ангелов.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *