Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

По-страшна пандемия от коронавируса върлува сред поп фолк певиците – намаляването на носа, пише Hotnews.bg. След като Камелия запали истинска война между феновете си с операцията, която превърна носа й в чип, сега с нов нос се показа и Анелия.

Тя е доста пестелива откъм снимки в инстаграм, а участия няма от месеци, така че е много трудно да се разбере кога е прибягнала до разкрасителната процедура. Факт е обаче, че снимката, която качи преди часове е първата с новия нос, който също е чип като на Камелия. Феновете веднага я разконспирираха. „Какво се побъркахте с тази ринопластика?“, пита почитател.

Преслава, която още преди година и нещо се превърна в новина №1 с нейната операция, запазва мълчание под издайническата снимка, но харесва новия вид на колежката си с емотикон. Явно изолацията, липсата на мъж и на работа са накарали певицата да смени външността си. “Искам мъж в живота си, но го няма, за съжаление. Нормален човек съм и аз копнея за това”, сподели преди време фолкпевицата.

“Отдала съм се на духовни практики в тая пандемия и на дъщеря си Ивон. Дразнят ме писанията, че съм й позволила да си направи корекции, това е лудост и изобщо не е вярно. Напълно естествено си е детето”, обясни певицата, която сега сама се показа с корекция.  

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *