Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Възрастната порно звезда Джет Жасмин, която работи като терапевт, но успоредно с това и като порно звезда, разкри как тя обсъжда своята странна работа с децата си, предава dailystar.

Порно актрисата на 41 години, чието истинско име е Жасмин Джонсън, има три деца – двегодишния син Сиер Меджъсти, роден през юни 2018 г., и две дъщери – Мени-Лин и О Стар Би. В подкаста на Холи Рандъл звездата от „Как да се покланяш на богиня: Рогоносец“ настоя, че децата й не се интересуват повече от работата й, отколкото другите деца от работата на родителите им, но тя очерта как говори с тях за възбуденото й занимание.

Тя каза: „Хората често питат:„ Как споделяте с децата си подробности за работата, която вършите?“ „И аз ги питам, преди да отговоря на този въпрос,„ Можете ли да споделите с мен как споделяте с младите хора в живота си вида на работата, която вършите?”

И те са ѝ отговарят: „ Е, аз съм просто банкер. “

Тя попита: “Добре – колко споделяте всяка вечер, когато се приберете у дома? „Те наистина не искат да знаят това“. „Същото е и с децата ми. Те наистина не се интересуват от аспекти на моята работа. Ако бяха, щях да мога да им обясня по най-подходящия за възрастта начин”.

Превод: Trendy News.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *