Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Тиктокър с повече от 190 000 последователи в популярната платформа и с над 10 милиона харесвания е кандидат за депутат в Хасково. 

Живко Спасов е член на младежката структура на ГЕРБ и общински съветник в Ивайловград. В листата за Хасково го кани нейният водач Делян Добрев, който го забелязал именно в Тик-Ток, предава Bulgaria ON AIR.

“Включвам се, защото смятам, че като млад човек мога да помогна с моите виждания, с Тик-ток, със социалните мрежи. Вече всичко е по-напреднало, младите хора вече гледат това”, каза Живко Спасов.

В интернет той е известен като Кибритя. На феновете си показва как играе видеоигри, как пътува с колата си, как прави походи в планината. Пред медиите обеща да не политизира мрежата, за да не отблъсне последователите си. 

“Смятам, че младите хора в България са умни и знаят точно какво искат, както аз знам какво искам – по-добро бъдеще за България”, каза още кандидатът за депутат от ГЕРБ.

Второто място в листата в Хасково е за ветеринарния лекар от Любимец д-р Георги Станков. На предишните парламентарни избори той стана национален рекордьор по преференциално гласуване, събирайки 13 655 гласа и измести водача Делян Добрев.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *