Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Скуката покрай изолацията и онлайн обучението накара две ученички – на 16 и 17 години, да влязат в роля на бандитки и да сътворят истински екшън край Пловдив, предава Марица.

Вчера вечерта по-малката тийнейджърка се обадила на младеж,  с когото се запознала миналото лято. Той работил на бензиностанция до Йоаким Груево и в момента бил на смяна. Ученичката му обяснила, че са на гости с нейната приятелка в селото и го помолила да запали джипа и да ги вземе. 

Бензинаджията се поогледал, видял, че няма хора, след което решил да тръгне и да ги вземе с колата от къщата. След като качил момичетата, те го убедили да останат с него на бензиностанцията и да си приказват. 

Малко след като пристигнали, дошъл клиент. Младежът ги оставил за малко, за да зареди колата на шофьора. Тийнейджърките обаче врътнали ключа, който бил на таблото, и отпрашили. За времето от 2 през  нощта до около 5.30 сутринта ученичките си спретнали екскурзия с джипа по селата от Родопската яка. Закъсали в пловдивското село Брестник, пробвали различни маневри, но се ударили в оградата на двор. 

Няколко часа момчето издирвало девойките по телефона. Накрая се обадил на майката на едната бандитка и обяснил какво се е случило. Отново започнало лудо звънене, а ученичките нехаели. 

След като приключили с тура около Пловдив, опитали да скрият колата, с намерението след това да отидат на училище все едно нищо не се е случило. 

Майката на едната обаче се намесила и я убедила, че трябва да си понесат последствията. Така ученичките се предали на полицията.  Все още не е ясно какви ще са последствията за тях.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *