Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Проговори и съпругата на стрелеца от метрото до Летище София Максим Петров. Той застреля жена и се е самоубил в мотриса на метростанция “Летище София”.

Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет.

По-рано съпругът на пострадалата жена заяви, че тя се е оплакала на близките си, че е преследвана от неин колега. Съпругът на 56-годишната Соня Павлова разказа, че тя е споделила опасенията си дъщеря им. Състоянието ѝ остава критично и с опасност за живота.

Тя работи от осем години в Австрия и именно там се запознала със стрелеца. За страховете си споделила не с него, а с дъщеря им.

„Тя ѝ е споделила, че някакъв много я харесвал, че много я такова, че тя го отблъсквала, той бил нахален. Ма, кажи ми, бе, душичко. Кажи ми. Аз ще намеря начин да организирам хората и да го сгънем на четири, примерно ти казвам“, допълни Богомил Павлов.

Сега проговори и жената на охранителя Максим Петров, който се простреля, съобщава bTV.

Според нея в семейството не е имало проблеми.

Той е висш военен и от началото на май-охранител.

Съпругата му Мая Петрова каза, че няма обяснение за случая. По думите ѝ, с мъжа си никога не са имали проблеми: “С мъжа ми никой не е имал проблем”.

“Оръжието той има много отдавна”, допълни тя.

На въпрос дали е бил агресивен или нервен, Мая отговаря “Нормално”.

Съседите обаче определят стрелеца като изнервен и особен човек. Максим е стрелял седем пъти в метрото с личния си пистолет Макаров. Засега не е ясно дали го е направил от ревност, че Соня заминава, или от гняв, че го е отхвърлила.

Сн. Булфото

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *