Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листите с кандидати за народни представители в трите многомандатни избирателни района (МИР) в София. Надявам се в следващия парламент останалите партии да подходят отговорно и да съставим правителство, което да работи в интерес на България. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата в 24-МИР Даниел Митов след регистрацията. По думите му листата на ГЕРБ-СДС е съчетание между младост и опит, предава Novini.bg.

„Очакваме да повторим резултата от предишните избори, очакваме да е дори и по-добър. Когато видим резултатите от изборите, ще говорим за евентуални коалиции. Очаквам ситуацията в парламента да бъде идентична, с малки размествания. Останалите партии трябва да започнат да се държат по различен начин. Трябва да започнем да си говорим. Диалогът е в основата на демокрацията“, призова Митов.

Според него е рано е да се говори за бъдещи коалиционни партньори.

„Нашата разделителна линия е с БСП. Ние имаме ясни послания и ясен подход в кампанията за едно почтено състезание. Надявам се нашите опоненти да действат по същия начин“, каза още заместник-председателят на ГЕРБ.

„Лидерът на партията Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в 25-ти МИР. Имаме баланс между млади хора и утвърдени имена. Залагаме на млади хора в активна възраст с енергията да продължат работата оттук нататък“, заяви при регистрацията на листата за 25-ти МИР Христо Гаджев.

Той изрази надежда да няма проблем с гласуването и правителството да организира честни избори.

„Призовавам хората да излязат и да гласуват масово. Това е граждански дълг на всеки от нас, да имаме позиции“, призова Гаджев.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *