Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Ръководството на Дарби Каунти официално обяви легендата на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни за постоянен мениджър на тима. Бившият капитан на Англия пое “овните” през ноември, когато замени на поста Филип Коку, а представянето му е впечатлило собствениците.

Рууни е подписал договор за следващите две години и половина, а в щаба му остават и други познати лица като Шей Гивън, Лиън Росиниър и Джъстин Уолкър. Бившият селекционер на Англия Стив Макларън пък запазва поста си на технически директор и съветник на ръководството.

“Бях зашеметен, когато се завърнах в Англия и получих тази възможност. Стадионът, тренировъчният комплекс, хората в щаба и младите играчи, феновете, разбира се. Имах и други оферти, но инстинкта ми говореше, че Дарби е мястото за мен. Огромна чест е да получа възможност да следвам стъпките на хора като Браян Клъф, Джим Смит, Франк Лампард и Филип Коку и мога да обещая на всички, че няма да остане не обърнат камък в опитите да постигнем желаното с потенциала, който притежаваме в този исторически клуб,” заявява самият Рууни.

“Овните” са на незавидната 22-а позиция в зоната на изпадащите с 19 точки, точно колкото има и Шефилд Уензди, който се намира на спасителната 21-а позиция.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *