Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Снимка: Getty Images

След като участва в десетки филми, британската актриса Ема Уотсън реши да си вземе почивка. Това е потвърдено от нейния мениджър, който е обяснил, че 30-годишната актриса ще прекара период на „неактивност“, без уточнение колко дълъг ще е той, съобщава “Ел Паис”, цитиран от dariknews.bg.

Този етап вече е започнал, според Daily Mail, който се позовава на агентите на актрисата. Причината, която те посочват, е, че нашумялата като Хърмаяни Грейнджър в осемте филма от сагата за Хари Потър, иска в този момент да се съсредоточи върху личния си живот и да обърне повече внимание на партньора си Лио Робинтън.

„Ема е решила да отиде в „нелегалност“, заедно с Лио. И двамата предпочитат да останат в сянка. Тя вероятно иска да създаде семейство”, обясняват източници от обкръжението на звездата, цитирани от британския таблоид.

Неназован агент добавя, че кариерата на Уотсън е “на пауза” и че “точно сега тя няма да се включва в нови проекти”.

Родената в Париж Уотсън и Робинтън излизат от около година и половина. Връзката им стана известна, когато бяха забелязани да се целуват в Лондон през есента на 2019 г.

Лио Робинтън, който е на същата възраст като британската актриса и има брат близнак, е американец и управлява малък бизнес в Калифорния, който стартира след като поработи в магазин за законна продажба на канабис. Тогава източник от обкръжението му каза: „Ема и Лио са направили всичко по силите си, за да запазят връзката си встрани от прожекторите.

След като снимките на двете целувки излязоха в медиите, Лио напусна всички социални мрежи в опит да защити връзката им от любопитните погледи.

Преди повече от десетилетие, в разгара на популярността си като Хърмаяни Грейнджър от вселената на Хари Потър, Уотсън вече веднъж си взе почивка от актьорството. През 2008 г., само на 18 години, тя завърши снимките на последния филм от сагата и се зарече, че спира, за да учи в университета.

Оттеглянето се оказа временно и 2 години по-късно тя се завърна на снимачната площадка, за да заснеме „Моята седмица с Мерилин“, а малко след това и един от най-успешните си филми в този етап от кариерата си – „Предимствата да бъдеш аутсайдер“.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *