Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Живеем в едни много консуматорски времена, в които сексът е нещо нормално и всеки го прави в големи количества. Някъде там обаче, има хора, които възприемат този акт като нещо свещено и искат да е максимално специално преживяване. Rambler ни разказва историята на момиче, което не докоснало мъж докато не навършило 30 години.

“Загубих девствеността си на 30 години и, честно казано, не съжалявам. Израснах в изключително религиозно семейство, където естествено говоренето за секс беше табу. Същото важеше дори за комуникацията с противоположния пол. Веднъж, в 10 клас, съученик реши да ме придружи до вкъщи и след това родителите ми ми вдигнаха такъв скандал, че за следващите няколко години забравих за каквито и да е било контакти с мъже.” – разказва момичето.

Тя поясни още: “Външният ми вид е обикновен, дори бих казал незабележим, така че също не забелязвах много внимание от страна на мъжете. До 23-годишна възраст нямах сексуален опит, докато моите връстници раждаха и се женеха, аз дори не знаех какво е да се целувам страстно. В онези години това ме притесняваше много, прекарвах нощи в сайтове за запознанства, за да се срещна с „онзи“, но попадах единствено на неприлични оферти и снимки на мъжки полови членове. Не исках да дам девствеността си на първия човек, когото срещна.”

Тя споделя, че започнала да гледа порно и да се самозадоволява, за да облекчи напрежението и това се превърнало в навик. В един момент чувствала, че няма физическа нужда от мъж. Това се променило, когато приятелките й започнали да разказват еротични истории за сексуалните си преживявания с различни партньори.

“Когато навърших 30 години, се отказах. Разбрах, че вече не мога да търся принца, а имам нужда от истински секс. Върнах се отново в сайта за запознанства и неочаквано срещнах интересен мъж там. Още на втората среща му казах, че никога не съм правил секс, а той … беше възхитен. Бях подготвена за тотално обратната реакция” – разква девойката.

Тя споделя, че тогава загърбила всичките си принципи и си легнала с него. Той бил максимално нежен с нея и тя не изпитвала болка. След това правили един месец секс маратон, в който я научил на всички трикове и пози в секса, както и на това да обича тялото си.

“Все още сме заедно и се радвам, че чаках секс толкова дълго. Със сигурност знам, че първият ми опит беше с точния човек.” – категорична е тя.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *