Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Жена заяви, че е останала травмирана, след като пълнителят на устните, който си поставила е причинил кошмарно натъртване по лицето. Тя сподели, че са й били нужни 25 спринцовки, за да разтворят инжекциите, след като са й създали отоци по лицето.

Историята на ужасите за пластичната хирургия е споделена от в Tik Tok от Пейдж Робъртс, пише Thesun.co.uk.

Разказвайки историята, Пейдж споделя, че е получила филър за устни преди пет дни, но вече го няма. Тя казва “Аз съм травмирана” и все още е в синини, след като инжекциите дали противопоказен ефект. “Те не съществуват”, каза тя, докато отговаряше на хора, коментиращи формата на устните й.

Пейдж е отишла при доктор, за да й сложи филър, като се съгласили да направят една спринцовка, заедно с малко ботокс, за да се получи ефект „обръщане на устните“.

Тя споделя, че е анемична и е знаела, че ще са необходими множество срещи и процедури, за да се постигне желания резултат.

“След поставянето на 3/4 от спринцовката, долната ми устна започна да се натъртва и подуването ставаше доста лошо, така че просто реших, че ще го спрем”, спомня си Пейдж, казвайки, че тя и докторът се съгласили да постави останалата част от пълнителя в брадичката й.

Веднага след като е показала синините си, й е било казано да се върне в офиса и да разтворят филъра. Докторът й казал, че смята, че има така наречената съдова оклузия. Съдова оклузия се случва, когато кръвта не може да премине през кръвоносен съд. Получила е инжекции Juvederm, така че докторът й направил Hylenex – инжекция с хиалуронидаза, която разтваря пълнителите на устните. Когато обаче се прибрала вкъщи, тя отново започнала да има синини – този път над и под устната си.

Трябвало е отново да се върне в клиниката, за да се инжектира още разтворител.

„Седях на стол от около 12:30 до около 5:30 сутринта в неделя сутрин, докато ми инжектират около 25 флакона с Hylenex в лицето ми“, каза тя. “Не само устните ми – лицето ми.” Дори след 25-те флакона Пейдж каза, че натъртванията показват, че „все още има някакъв вид запушване, което не може да бъде открито“.

Нейният доктор обаче се притеснил и я насочил за ултразвук на лицето.

„Те откриха множество точки на запушване, всички в различни области“, добави тя.

“След като откриха тези точки на запушване с помощта на ултразвук, те успяха да им инжектират Hylenex, за да продължат и да разтворят този пълнител и веднага получих кръвен поток обратно в лицевата тъкан”, разказва Пейдж.

“Това не означава, че виня доктора”, каза тя и призна, че това е нещо, което подписвате, че може да се случи, когато си слагате филър и се съгласите с тях по документи.

“Накратко, пълнителите на устните не са предназначени за мен и аз просто ще имам бебешки устни през целия си живот”, заключи Пейдж.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *