Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Митнически служители от Териториална дирекция „Южна морска“ откриха голямо количество контрабандни сашета сексуален стимулант в лек автомобил, предават Novini.bg.

Колата с прикачено ремарке е пристигнала на Митнически пункт Капитан Андреево на 05.06.2021 г. на път от Турция за Германия. Автомобилът, в който пътували водач – български гражданин, и двама негови спътници – турски граждани, е селектиран за щателна митническа проверка.

При извършения от митническите служители физически контрол на превозното средство и багажа на пътниците, в ремаркето между обявени вещи са открити и кашони с 1000 кутии с общо 7000 сашета лекарствен  продукт с надписи „KAMAGRA“  – вид сексуален стимулант.

В хода на проверката са открити и 1380 къса /69 кутии/ цигари без български акцизен бандерол, укрити под лявата предна седалка.

Установено е, че недекларираните стоки са собственост на единия от пътниците – турски гражданин. Срещу него са съставени два акта за пренасянето на лекарствените средства и акцизните стоки в нарушение на Закона за митниците.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *