Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Жена, която купила на свекърва си доста дълго замислян коледен подарък, останала смаяна, когато я помолила да го върне, защото не й харесва.

Снахата обясни, че всяка година тя и съпругът й купуват на майка му шал, но тази година решила да поръча на местен художник да направи портрет на свекърва й.

Тя изпратила снимка на художника и когато видяла крайния резултат, била изключително впечатлена. Жената нямала търпение да й я подари, но когато дошъл моментът, останала разочарована.

Снахата разказва: „Около седмица по-късно получих обаждане от свекърва ми, която ми каза, че изобщо не иска картината, защото не се харесва как изглежда на нея. Също така ме помоли да й поръчам и закупя друга.”

След като похарчила 180 долара (приблизително 290 лв.) за произведението, жената се чувствала ужасно от отговора, който получила.

Тя добави: “Гадно е, че не й харесва, но пък чувствам, че е някак грубо да ми каже, че не я харесва и още по-грубо да поиска да й купя нова” и допълни, че въпреки че не винаги харесва подаръците, които получава от свекъра си, тя винаги ги приема любезно и или ги разменя, или ги раздава, вместо да казва, че не са й харесали.

Сега тя обмисля да й купи шал, както обикновено правят с мъжа й. Жената сподели публикацията в Reddit, за да попита потребителите какво трябва да направи.

Един човек казва: “Определено й вземи шал”

Друг пише: „Изобщо не й купувай нов подарък (дори шал) и просто кажи: ,,Хей, всъщност вложих много мисли и пари в този подарък и за мен е болно, че не ти харесва и искаш да ти взема нов. За съжаление това е всичко, което бюджетът ми позволява за тази Коледа и следващата година ще се погрижа да получиш нещо различно“.

И трети казва: “Това е подарък. Дори да не й харесва, от уважение е редно да го приеме. Очевидно си вложила в този подарък, а тя очаква да го замениш. “

Мислите ли, че е добре да поискате нов подарък? Напишете ни в коментарите долу.

Източник: mirror.co.uk
Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *