Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Песента, която ще брани честта на България на Евровизия тази година, е вече избрана. Това обявиха от екипа на певицата Виктория Георгиева, която само до преди дни събираше мнения на свои почитатели онлайн, пише Монитор.

След като представи песните от първия си албум, озаглавен a little dramatic, отличничката от X Factor се допита до своите фенове по целия свят. Към петте парчета от тавата беше прибавена и песента Ugly Cry, която също е с потенциал за песенния конкурс.

Решението ще бъде оповестено публично с концерт на 10 март. От 22 ч. събитието ще бъде излъчвано както по БНТ, така и в канала на Виктория в YouTube. В края на шоуто тя ще представи официално заглавието на песента ни за Евровизия 2021, като ще я изпее и в различен аранжимент – такъв, какъвто ще влезе и в музикалната надпревара.

„Решението изобщо не беше лесно. За да направим най-добрия и информиран избор, с екипа ми се допитахме до зрителите на платформа за обратна връзка, която създадохме специално, за да ни помогне с решението. Освен това направихме и фокус групи с музикални радио и телевизионни експерти от цяла Европа. Това много ни помогна. В крайна сметка екипът ми се обедини около мнението, че е много важно да отидем на конкурса с песен, която има най-много потенциал за силно сценично представяне и ще докосне най-много хора с посланието си.“, обяснява Георгиева.

Припомняме, че двата полуфинала и големият финал на Евровизия 2021 ще бъдат излъчени на живо от Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май от 22 ч. по БНТ 1. България ще вземе участие във втория полуфинал на 20-и май. 

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *