Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Те са достигнали непостижими висоти в науката, литературата, имената им са изписани със златни букви в световната история. Тези велики мъже обаче така и не познаваха щастието на любовта и… секса.

Въпреки че са имали възможността, предвид тяхната позиция, интелигентност и способности, да завъртят поне лек роман. Но дори мисълта за интимна връзка толкова плаши тези известни мъже, че те се затваряли в себе си. Силно уплашени за съдбата на бъдещи изобретения, произведения и големи открития, разказват от wday.ru.

Исак Нютон

Великият английски учен Исак Нютон признава в края на живота си, че тялото му никога не е било докосвано от женска ръка. Като изключим, разбира се, детството. Плътските удоволствия му били чужди: сърцето и душата му са за наука, на която той посвещава целия си съзнателен живот. Той никога не е радвал нежния пол с вниманието си. И, разбира се, той не оставя потомство, което да се гордее с великия баща.

Ханс Кристиан Андерсън

Ханс Кристиан Андерсен, великият датски разказвач, е описван като приказно… грозен. Самият той бил наясно с това. Представете си го- груб с дълги ръце, дълъг нос, с тънък глас. Смеещ се или плачещ, притеснен от магическите образи, създадени в главата му. Момичета бягали от него като дявол от тамян. Ханс се влюбил в дъщерята на Чарлз Дикенс, което силно разстроило почтения писател, раздразнен от абсурдните нрави на датския разказвач.

Никола Тесла

Известният сръбски изобретател и физик, вярвал с пълна сериозност, че девствеността помага да се направят велики открития. Той казва, че жената е истинска пречка по пътя на науката и човек никога не трябва да се разсейва. Злите езици твърдят, че Тесла е бил хитър и че със своята привлекателност със сигурност е щял да има успех с най-красивите момичета. Просто многобройни научни експерименти са повлияли на мъжката му сила.

Николай Гогол

Създателят на безсмъртните „Мъртви души“ Николай Гогол смятал жените за вещици и бил ужасен от тях. Изглежда, че това го е подтикнало да създаде историята „Viy“, където беше трудно да се разбере коя е красивата дама: зла вещица или просто красиво момиче? Показвайки женска красота в своите творби, великият писател едновременно обвинява жените в бездушие и коварство. Може би невинността му е помогнала в работата: образите на нежния пол изглеждат ангелски без ни най-малък намек за плътска страст.

Превод и редакция: TRENDY

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *