Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Бившият шампион на UFC в тежка категория – Жуниор дос Сантос, очевидно не е останал доволен от изненадващото си освобождаване от компанията.

Бразилецът, който по-рано през месеца бе освободен от най-елитната ММА организация, бе в серия от 4 поредни загуби. „Циганина“ със сигурност не беше на познатото ниво в последните две години, но въпреки това, новината за напускането му предизвика доста гневни реакции у фенове.

37-годишният ветеран записа загуба в последния си двубой през декември, когато бе нокаутира от Сирил Гане.

Той споделя, че от организацията не са му дали нужното време за подготовка и че са го пришпорили във вземането на решение.

„Имах шест седмици да се подготвя за Гане“, разкри южноамериканецът пред американски медии.

„Когато получих офертата за мача бях в Бразилия и точно тогава не тренирах, а те ми казаха, че на 12-ти декември трябва да се бия. Аз приех, но исках малко повече време.

„Те обаче ми отвърнаха, че ако не приема тяхната дата, ще бъда освободен.

„Същото се повтори след това. Предложиха ми да се бия с Марчин Тибура в края на март, но аз все още се възстановявах от сътресението, което получих в мача с Гане. Казах на хората в UFC, че искам да се бия, но ми трябва повече време.

„Тогава явно са взели решението да прекратят договора ми. Това е диктатура. Така стават нещата в организацията – ако не си съгласен с тях, изчезваш“, допълни бразилецът, който също така сподели, че в скоро време отново ще се бие.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *