Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Жена получила прякор “Дева Мария” от приятелите си, след като е забременяла без никога да е правила секс, разказва Thesun.co.uk.

28-годишната Никол Мур никога не е правила секс до петия месец от бременността си. Дъщеря ѝ Тили сега е на осем години. Майката от Портсмут, Хемпшир, страда от вагинизъм – състояние, при което влагалището се стяга, когато се опитате да вмъкнете нещо в него.

Всеки път, когато се прави опит за секс, вагината ограничава движенията и опитите за продължаване могат да бъдат изключително болезнени, следователно да разрушат сексуалния живот на жената. Никол дълго време не е знаела, че има здравословен проблем- споделя, че лекарите са й казвали, че е просто „изключително стегната“. Но тя никога не е успявала да постави тампон, да направи цитонамазка или да прави секс, така че когато забременява, това я шокира.

Лекарите я наричали ​​„нелепа“, защото твърди, че е бременна и е девствена. „Прекарах целия си тийнейджърски живот, без да мога да поставя тампон, така че знаех, че нещо не е съвсем наред. Но лекарите ми казваха, че съм добре, така че просто вярвах известно време, че нещо не е наред с мен”, признава Никол.

„Когато бях на 18, започнах връзка с бащата на дъщеря ми. Започнахме да се опитваме да осъществяваме полов акт, той беше няколко години по-възрастен и по-опитен. Опитахме, но беше невъзможно. Не разбрах защо не може да се получи”, разказва още тя.

Никол и партньорът й намерили други начини да бъдат интимни помежду си. Въпреки че никога не са мислили, че това може да стане възможно, така се е случила бременността. Сега двойката разбира, че течностите, преминали между тях по време на сексуална активност, означават, че спермата е влязла във влагалището на Никол.
Говорейки за това кога забременя, Никол казва: „Един ден на работа започнах да получавам ужасни киселини и болки в гърдите.” Тогавашният ми шеф, който беше близък приятел и знаеше за моето положение, каза, че смята, че мога да съм бременна. Разсмях се и отвърнах, че няма начин, тъй като все още бях девствена и никога не съм правила проникващ секс. Направих тест за бременност в обедната си почивка този ден на работа и беше положителен”, споделя още тя.

„Бях притеснена, че партньорът ми ще помисли, че съм му изневерила, тъй като изглеждаше толкова невъзможно, но за щастие той познаваше мен и тялото ми и за секунда не се усъмни в мен. Толкова много хора все още ми казват, че съм Дева Мария, което наистина ме разсмива. Беше лудост.”
Никол казва, че е било трудно да накара някои медицински специалисти да й повярват, когато им е казала, че никога не е правила секс.

Но след търсене на второ мнение било потвърдено, че макар и рядко, е възможно да забременеете, без да имате проникващ полов акт, ако чрез сексуалната активност попадне семенна течност в областта на влагалището.

Ето какво разказва още Никол: „Приятелят ми по това време често трябваше да идва с мен на срещи, за да обясни, че наистина не сме правили секс.Спомням си, че отидох на контролен преглед в болницата и не успях да си направя вътрешен преглед, защото медицинската сестра не можеше да вкара пръста си.”

Никол най-накрая била диагностицирана с вагинизъм, когато била бременна в четвъртия месец и успяла да получи отговори за състоянието, което бе измъчвало живота й.

Смята се, че около 0,5% от жените страдат от това заболяване, но няма ясна статистика за разпространението. Вагинизмът може да бъде причинен от лошо първо сексуално преживяване или да вярвате, че сексът е срамен. Но понякога няма причина това да се случи.

След диагнозата Никол е насочена към терапевт, който специализира във вагинизъм и е успял да я научи на начини да преодолее състоянието. С тази помощ тя успяла най-накрая да загуби девствеността си и да направи проникващ секс в петия месец от бременноста си.

Въпреки че се страхуваше да роди, момиченцето на Никол- Тили, която вече е на осем години, се появила на бял свят без никакви проблеми. Сега Никол споделя своята история, за да подпомогне повишаването на осведомеността за вагинизма, казвайки, че посещението на терапевт е „светлината в тунела“.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *