Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Манчестър Сити има 25 победи в последните си 26 мача. В английския тим не оставят нищо на случайността. Всичко се изучава подробно в клуба, всичко се анализира с най-голяма точност, за да се получат всякакви данни, които могат да се използват за подобряване на отбора.

Според Daily Mail, Манчестър Сити продължава да се опитва да се развива и усъвършенства и следователно наема няколко астрофизици. Лари Шоу е един от тях и според информацията в английския вестник ще има още трима. Учените ще работят за 10-те клуба част от Сити футбол груп. Част от тази група е и френския Троа, където играе Филип Кръстев. 

В момента се анализира всяко действие на играчите на терена. И използването на данни нарасна през последните години, като футболистите са следени чрез тип 3D технология, която използва множество камери.

Този вид анализ регистрира всяко действие на всеки играч на терена и определя вероятността за негов гол или как влияе върху шансовете на отбора за гол. Но по-иновативните клубове търсят по-голям напредък.

Брайън Престидж, директор на групата за анализ на данни и технологии за вземане на решения, казва: „Футболната среда, базирана на физика, е място за учене чрез симулация и за тестване на тактически концепции, така че да са достатъчно силни, за да може треньорът да заложи кариерата си . ‘

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *