Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Блогърът Алена Токарева показа в инстаграм профила си ужасяващия ефект от популярна козметична процедура, която е решила да си направи. На снимките се виждат червеното й подуто лице с подпухнали очи и подути бузи. Мнозина оприличават лицето й на изгорено.

Тя самата споделя, че когато се е събудила дълго време не можела да отвори очите си, но не се е паникьосала много, защото очаквала всичко да мине след няколко дни. Преди процедурата Алена изглеждаше така:

Снимкa: woman.rambler.ru

Оказа се, че жената си е направила лазерен дълбок пилинг, при който с помощта на лазер се премахва най-горния слой на кожата. Процедурата провокира повишено производство на колаген и еластин и експерти обещават, че има видим подмладяващ ефект. В същото време, след процедурата порите се стесняват, белезите преминават, тенът се изравнява, кожата става еластична и гладка.

Изглежда, че този резултат е вследствие на неправилна работа на козметика или индивидуална реакция към процедурата, но козметиците обясняват, че това е нормален ефект, а лицето “ще се върне към нормалното” до няколко дни. Също така ефектът от процедурата ще бъде забележим след 1-2 месеца.
В коментарите много руснаци писаха, че са променили мнението си за направата на такава процедура, защото те дори не са готови да видят лицето си в такова състояние временно, а някои го смятат за “подигравка към себе си”.

Превод: TrendyNews.bg

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *