Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Първата среща често е единственият шанс за мъж, когото харесвате да разбере, че сте красива и уникална, тази, която е търсил половината си живот. Да, само че времето може да не му е достатъчно, защото той ще има само няколко часа в ресторант, кафене или на улицата на вечерния град, разказва Smotrivnebo.ru.

Има обаче някои психологически техники, които могат да помогнат за съблазняването на всеки представител на по-силния пол с ограничени времеви ресурси.

Първото правило е да покажете на партньора си, че одобрявате поведението и действията му. Можете да използвате тези основни тактики: похвала и насърчение, но само по бизнес, така че наистина да е заслужена. Важно е в разговора да се използват думите „романтика“, „екзотика“, „секси“ и „грациозно“, което ще създаде подходящото настроение за вашия събеседник.Засега е по-добре да се въздържате от използването на такава дума като „любов“, защото мъжът веднага има асоциации с брака и отговорностите. И за първа среща това не е най-добрият вариант.

Мощно оръжие за съблазняване е директният контакт с очите. Ако този контакт е продължителен, може да възникне чувство на близост. Въпреки това не прекалявайте, защото дългият тежък поглед се счита за признак на агресия.

Друг инструмент за експресно съблазняване е един вид неволен контакт на ръцете. Жена, която лесно докосва ръката си, докато говори, ще изглежда по-привлекателна за мъжа, отколкото пламенен пазител на лично пространство.

С тиха, нежна реч и съблазнителен шепот можете да заинтересувате партньора си. Във всеки случай той ще бъде принуден да слуша вашите едва чуваеми думи. Освен това ще създадете ефекта на един малък свят, предназначен само за двама ви. И сега определено ще се приближите един до друг.

За да съблазни с привлекателно отношение, една жена трябва да се опита спокойно да опише онези чувства и усещания, които би искала да предизвика в него – привличане, желание, любов. Това е тайно и сериозно оръжие, за да насочи мислите на мъжа на правия път.

И накрая, трябва да сте максимално честни и отворени, тогава той ще почувства, че може да ви се довери. Ако следвате тези прости препоръки, никой мъж няма да може да ви устои.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *