Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Огромен респект и уважение към изключителния професионалист и човек проф. Тодор Кантарджиев, който бе освободен от служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров от поста директора на Националния център по заразни и паразитни болести. Това заяви бившият областен управител на Пловдив и бивш депутат от ГЕРБ-СДС Дани Каназирева., предава Novini.bg.

“Освобождаването на професора точно сега, буди въпроса до къде може да се стигне с подобни ходове. Необосновани смени на доказани професионалисти в сегашната ситуация е най-малкото несправедливо. За съжаление уволненията на доказани професионалисти продължават, реваншизмът продължава да властва в решенията на служебния кабинет”, посочи тя.

В свой пост във фейсбук Каназирева пише още: 

“Хора като професор Кантарджиев заслужават много повече, включително и благодарност за достойната работа през всичките години. Денонощна работа и време за всеки, за да отговори на въпрос, да посъветва, да коментира. Благодарна съм, че имах възможност да работим заедно през изминалата тежка година и да разчитам на неговата експертиза и професионална помощ за Областния кризисен щаб”.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *