Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Китай смята да смекчи ограниченията за влизане в страната, засягащи жителите на някои държави, включително САЩ, но при условие че са ваксинирани с китайски препарат, съобщи Франс прес, предава Монитор.

Като предпазна мярка срещу ново изостряне на коронавирусната епидемия китайските граници от една година са затворени за повечето чужденци. Китай, където Ковид-19 се появи в края на 2019 г., вече почти е изкоренил болестта на своя територия.

Китайското посолство в САЩ съобщи вчера в комюнике, че ще започне да разглежда визовите молби на “кандидати, получили китайска ваксина срещу Ковид-19”, при все че в страната още няма достъп до никакъв китайски медикамент. Това подновяване на процедурите обхваща работните визи, визите за бизнес пътувания и пътувания “с хуманитарни цели” като събиране на разделени семейства.

Според комюникето кандидатите трябва да са получили две дози от ваксината или само една, но поне 14 дни преди подаването на молба за виза. След пристигането си в Китай обаче те ще трябва задължително да останат до три седмици под карантина.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *