Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Ето кое е отличителното качество, което отделните зодии приемат за най-силното си оръжие, според iWoman.bg.

Овен

Овенът привлича всички без изключение. Той притежава невероятна привлекателност и харизма, на която малцина могат да устоят. Неговият естествен чар е ненадминат.

Телец

Силата на Телеца се крие в неговата доброта. Той прави всичко възможно, за да избегне конфликти, злоупотреби и други негативи.

Близнаци

Мнозина могат само да завиждат на късмета на Близнаците. Изглежда, че всичките им дела се приключват успешно. Всъщност ключът към късмета се крие в оптимизма на Близнаците. Поради тази причина те са най-щастливият знак в зодиака.

Рак

Ракът може да се похвали със сплотено семейство, което за него винаги е на първо място. Той подхожда към изграждането на взаимоотношения с цялата сериозност.

Лъв

Лъвът постига всичко, което желае чрез манипулации. Той живее с убеждението, че останалите са длъжни за изпълнява желанията му.

Дева

Девата е най-верният знак в зодиака. Ако открие своята сродна душа, тогава тя ще направи всичко възможно, за да прекара остатъка от дните си с нея.

Везни

В обществото Везните почти винаги се оказват в центъра на вниманието. Те много трудно понасят самотата и един ден, прекаран между 4 стени единствено в собствената им компания, е истинско с мъчение за тях.

Скорпион

Скорпионът е заобиколен с много врагове, които определено знае как да накаже. Той действа изискано и почти незабележимо. Но и самият Скорпион по-късно страда от това.

Стрелец

Стрелецът привлича към себе си със своята красота, която е не само външна, но и вътрешна.

Козирог

Козирогът знае как да заинтригува околните с естествената си студенина. Изглежда той е над всички и знае нещо, което другите не знаят.

Водолей

За гения на Водолея вече е говорено много. Този знак е ненадминат талант! Но всички негови идеи и фантазии често остават само в мислите му, защото той самият не е достатъчно мотивиран да ги реализира.

Риби

Рибите са много чувствителни. Но в тях има голям потенциал. Те са изключително амбициозни и въпреки своята мекота упорито вървят към целта.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *