Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

С тази листа се надяваме да постигнем политическата цел от четири мандата в региона. Имаме задача да се борим и за трета по представителност сила в парламента. Това заяви зам.-председателят на ДПС Хасан Азис, след като ДПС регистрира листата на партията за изборите в 9-и МИР Кърджали, предава Novini.bg.

„В листата има много опит, експертност и присъствие на много млади кандидати. Нашата листа е балансирана и с ясно послание към нашите избиратели“, допълни областният лидер на ДПС в Кърджали Ресми Мурад, цитиран от 24Родопи.

Очаквано водач е Мустафа Карадайъ, а на избираемите позиции след него са Мукаддес Налбант, Байрам Байрам и Адлен Шефкед. На 5-о място е Павлин Кръстев от Ардино. Шестата позиция е за председателя на Общинския съвет в Кърджали Юсеин Ахмед. Следват Сейфи Мехмедали, Зюлфие Ибрямова, Абидин Хеджимехмед и Ферад Ферад.

“Поставили сме си политически цели както за нашата страна, така и извън нея. Очакваме в Европа да бъдем най-малко втора политическа сила, а извън Европейския съюз имаме възможност да сме първа политическа сила“, каза Хасан Азис.

Промените в листата, с отпадането на имената Хасан Азис и Ресми Мурад, зам.-председателят на Движението определи като необходимост.

“Това е по решение на ръководството на партията от една страна, а от друга стана такова е изискването на закона, понеже стана по-сложна процедурата от избирането до отказването на мандат“, обясни кметът на Кърджали.

“Всички възможности, които ни дава закона, ще бъдат използвани, включително и структурите ни ще бъдат натоварени с това да направят възможно всеки един наш избирател да може да изпробва по един или друг начин машинното гласуване“, допълни още Хасан Азис.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *