Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Лидерът на БСП Корнелия Нинова твърдо предупреди през социалната мрежа, реагирайки на слухове за договорки на партията извън легитимните ѝ представители, за подкрепа на бъдещо правителство и отрече задкулисни опити за съглашателство, предават от Novini.bg.

Ето какво написа Нинова в профила си във Фейсбук: „Политическата ситуация е сложна, а интересите разнопосочни. И както обикновено в такъв момент – всякакви брокери, посредници, пoзнати на познати тръгнаха от централа в централа, от кафене в кафене да водят преговори и да редят кабинети.

Чувам, че това се прави и от името на БСП, и от мое име. Искам да съм ясна:

1. Не съм упълномощавала никого за това. Единствено колективните органи на партията – Изпълнителното бюро, Националният съвет и Общото събрание на парламентарната група  могат да взимат решения. Тези решения се обявяват от председателя на партията и на парламентарната група. За контакти с другите парламентарни групи имаме избран заместник-председател.

2. За да се спре всеки опит за задкулисни договорки – заявявам, че ако някоя от другите партии желае разговор с нас, то нека отправи официално покана и такава  среща ще се проведе публично и прозрачно, с ясни позиции от наша страна по всички въпроси.”

Не вярвайте на политически брокери говорещи от името на БСП Политическата ситуация е сложна, а интересите разнопосочни….

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 18 април 2021 г.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *