Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Нейно величество посрещна рождения си ден без съпруга си за пръв път от 73 години.

Кралица Елизабет II написа прочувствени благодарствени думи до всички хора, които изразиха подкрепата си през последните дни. Най-дълго управлявалият британски монарх навърши 95 години днес, а преди по-малко от две седмици кралицата загуби съпруга си принц Филип.

„По случай 95-ия си рожден ден получих много съобщения с добри пожелания, които високо ценя“, написа кралицата на Обединеното кралство. „Като семейство сме в период на огромна тъга, но ни донесе утеха да видим и да чуем толкова много добри думи за съпруга ми – както от хора от Великобритания и британската общност, така и от целия свят.“

Официалната Инстаграм страница на Бъкингам отбеляза рождения ден на кралицата с нейна снимка от посещението ѝ в щаба на Британските разузнавателни служби.

Снимка: Getty Images

„Семейството ми и аз искаме да благодарим на всички, които ни подкрепиха през изминалите дни“, написа още тя. „Бяхме дълбоко трогнати и продължава да ни се напомня колко голямо влияние имаше принц Филип върху толкова много хора през живота си.“

Снимка: Getty Images

Това е първият рожден ден на кралицата от 73 години насам, който тя ще посрещне без съпруга си. Тя ѝ семейството ѝ ще останат в траур до петък, когато се навършват точно две седмици от смъртта на Филип.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *