Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Популярният ТВ водещ Къци Вапцаров в типичния си хумористичен стил сподели в социалните мрежи, че е упражнил правото си на вот.

Той пусна снимка, на която се вижда как стои пред машина за електронно гласуване. Публикацията е подкрепена със следния текст: “Сядам на машината да гласувам и почвам с пръстите, не реагира.. палец, показалец… не.. никаква реакция. И като пробвах със средния, стана от раз! Да се знае, гласувал съм със среден пръст!”

Сядам на машината да гласувам и почвам с пръстите, не реагира.. палец, показалец… не.. никаква реакция. И като пробвах със средния, стана от раз! Да се знае, гласувал съм със среден пръст!

Публикувахте от Къци Вапцаров в Неделя, 4 април 2021 г.

В коментарите почитателите му пишат: “Е пак ще ти се подмажа,ама ГОЛЯМ СИ, тва е!!!”, От цялата работа е важно с кой пръст се гласува машинно, Браво ☺☺☺☺ показал си на тия хора как се прави 😂😂😂“”, “Стига с Фейса за днес,отивай да репетираш за утре😜“.

Русенецът е един от участниците в тазгодишното издание на “Като две капки вода” и феновете му се радват на актьорските му превъплъщения всеки понеделник.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *