Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Бившата порно актриса Лана Роудс сподели радостна новина със своите фенове в Instagram. Тя публикува снимка от ултразвуково сканиране, от която се разбира, че очаква бебе, пишат от life.ru.

Съдейки по надписа, бебето ще се роди на 13 януари 2022 година. Кой обаче е бащата, все още е загадка. През февруари 24-годишната звезда родом от Чикаго обяви раздялата си с популярния влогър Майк Майллак. Бившата порно актриса се запознава с Майк в началото на миналата година и бързо заформят връзка. Романсът продължил бурно, от влюбване и раздели, до събиране и отново раздяла. Феновете й пък от своя страна, споделят, че може би Майк е бащата на детето.

Докато Лана още не разкрива кой е бащата, Майк от своя страна споделил туит, в който търси контакти за шоу, в което гостите получават възможност да се подложат на ДНК тест. Вероятно той иска да разбере дали е баща на детето на Лана като споделя, че на бебето ще му е трудно заради професията на майка си.

Лана, която мечтаела да стане актриса, споделя че е разочарована от начинанието, с което се е захванала и определя тези осем месеца в порно индустрията като травма за цял живот.

Превод и редакция: TRENDY NEWS

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *