Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Истина е, че когато един човек е упорит и постоянен в нещата, които прави, рано или късно съдбата му се отблагодарява. Ако искаш нещо много силно и работиш за него, е почти неизбежно да го получиш. Доказателство за това е Боян Тодоров.

Боян е обикновено момче от малко градче, но с големи мечти. Още на 12 години започва да следва своите цели и снима клипчета за Youtube. По пътя към успеха среща много трудности и нападки, но ги преодолява и продължава да се бори.

Към момента клиповете на Боян биват гледани от над 200 000 човека. Най-популярните му видеа са пранковете с майка му, които събират изключително много позитивни отзиви и хората искрено се забавляват да го гледат.

Той е талантлив, той е упорит, той е амбициозен, музикален, артистичен. Какъв още е Боян, ще научите от интервюто му пред Елизабет Астарджиева от Trendy News:

Здрасти, Боби! Благодарим ти за това интервю за Trendy News. Кажи ни, как се чувстваш?

Здрасти, удоволствието е мое! Добре се чувствам, неделно ми е, едно такова мързеливо, но въпреки това имам доста задачки да свърша.

Знаем, че в момента си в 12-ти клас. Успяваш ли да се справиш с ученето в онлайн среда?

Да, даже ми е много по-лесно от обикновената форма, тъй като така мога да комбинирам училището с всичките ми пътувания, които попринцип представляват по-голям проблем с присъственото обучение. Въпреки това смятам, че е по-добре да си бъдем в училище, тъй като така цялото изживавяне, което имаме там, се изгубва.

Освен, че социалните контакти намаляват с онлайн образованието, смяташ ли, че самото качество на обучение е по-ниско в дистанционна форма, от това в присъствена?

Ами да, определено го виждам даже как се случва. На първо място ние, учениците, нямаме тази мотивация и концентрация, тъй като сме вкъщи на домашна среда, изложени на всякакви неща, които ни разсейват. Самите учители също се вижда, че нямат вдъхновение да преподават материала по начина, по който го правят лице в лице. Така някак си по пътя се изгубват нормалните неща за едно обучение.

Вълнуваш ли се за абитуриентския си бал?

Честно казано да, дълбоко вътре в мен има някаква тръпка, която обаче потискам, защото в крайна сметка още не се знае дали изобщо ще имаме бал, за това изчаквам да видя дали ще се проведе и тогава ще му отдавам повече внимание.

Притеснен ли си, че всъщност може да не се проведе абитуриенският ти бал, заради пандемията от COVID-19?

Притеснен не съм, защото смятам, че дори да не се случи по типичния начин, ние сме млади, иновативни и интересни хора, които все ще си намерят някаква друга опция да се забавляват и да отпразнуват завършването си – дали чрез пътуване или нелегално събиране. Някак си не ми е толкова важно и не бих се притеснил, ако не се състои балът в тази форма, в която го познаваме.

Снимка: boyantodorov (Instagram)

Какви са плановете ти след като завършиш? В България ли ще останеш или имаш други мисли?

Към днешна дата плановите ми са доста непостоянни, но в един момент това спря да ме притеснява, просто защото всички планове като цяло по света в момента са такива. Това, което имам като идея, е да замина за София тази година, да видя как ще се развият нещата в личен и професионален план за мен и от там да реша как ще продължа. Към момента съм решил да уча нещо, което не искам да разкривам още на никого, за да не се урочасам. Ако нещата се случат както планирам, ще се радвам да направим следващо интервю и да споделя с Trendy news най-напред.

Да се потопим в темата за Youtube. Всичките ти фенове са големи почитатели на майка ти. На нея харесва ли й да е под светлините на прожекторите?

Понякога й харесва, понякога не чак толкова – зависи от целите, за които я използвам във видеата. В крайна сметка тя е една голяма част от канала, доста от клиповете са с нейно участие и съм благодарен за присъствието и за помощта й. Понякога имаме несъответстващи мнения, но накрая все пак успяваме да стигнем до консенсус. Ако трябва да генерализирам отговора си, той е да, харесва й. Особено това се усети преди 2 години, когато обикаляхме цяла България заедно по фен срещи и децата скандираха “Мама squad”, което е нейният отбор в моя канал, тя наистина беше щастлива.

Снимка: boyantodorov (Instagram)

Откъде дойде идеята да я включиш във видеата ти?

Честно да ти кажа нямам точен спомен за място, дата или час, в който да е дошло това вдъхновение да я включа. Просто си мислех, че трябва да направя нещо ново, което го е нямало в България досега. Погледнах майка ми, погледнах канала ми и си помислих “Има съвместимост, има надежда, ще се получат нещата”. Така накрая се роди идеята за видеото, където игнорирам майка ми за 24 часа, което към днешна дата има над 1 милион гледания. Това ми говори, че хората са го харесали и е успешно.

Тя по-скоро либерална или строга майка е?

Майка ми е най-перфекната майка на света – когато трябва строга, когато трябва справедлива, либерална или консервативна. Вероятно е допускала своите грешки, но аз като един пораснал младеж не ги забелязвам. За мен е идеалният родител и най-добрата майка.

На всички ни е любопитно, имаш ли приятелка?

Предпочитам на този етап да запазя отговора на този въпрос за себе си, а пък ако нещата се развият добре, ще дам по-конкретен отговор вбъдеще.

Да разбирам ли, че в момента си по-отворен към сериозни отношения, а не забавления с момичета, свалки и бързи флиртове?

Нямам точен отговор на този въпрос. По принцип определям себе си като човек, който търси дългосрочна връзка. Искам една приятелка, с която да се обичаме и подкрепяме, да преминаваме през трудностите си в личен и професионален план. Не съм фен на свалките за една вечер и бързите флиртове, това е със сигурност.

Преди половин година ти и дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, взривихте тотално YouТube с общата си песен “Софийското метро”. Откъде дойде идеята и колко време ви отне да я осъществите?

Първоначалната идея за метрото като песен си дойде готова. Един ден вървях в София по центъра и текста и мелодията на тази невероятна песен се появиха в главата ми изведнъж. Това се случи лятото на 2019г. , тоест една година е отнела направата на песента. За Мила бях убеден, че искам тя да влезе в ролята на контрольорката, която вече бях написал в текста и беше неизменна част от песента. Не мисля, че съществуваше по-добър избор за жена в този бранш, която да влезе в тази роля. Мила Роберт го направи и мисля, че се получи чудесно.

Снимка: boyantodorov (Instagram)

Имаш ли планове за нови песни?

Имам не само планове, а и виждания за реализация на песен и половина. Едната я очаквайте съвсем скоро, тя няма да взриви само YouТube, ами целия интернет.

Всичките ти фенове изживяват наравно с теб вълненията около новата ти кола – как би определил шофьорските си умения само с една дума?

О, по принцип съм доста словоохотлив на тази тема и бих могъл с много думи да ти се опиша, но ако трябва да използвам само една, бих казал безупречен. Това е защото от малък имам страст към шофирането. Майка ми ме водеше като дете по ниви и полигони да карам и го усещах отвътре, заложена ми е дарбата да шофирам добре.

Коя е колата на мечтите ти?

От малък си мечтая да имам Ferrari и някой ден се надявам, че това ще се случи. Просто едно Ferrari с цвят червен, това е отговорът на въпроса ти.

Как виждаш себе си след 10 години, какъв ще бъде Боян тогава?

Боян го виждам да е още по-уверен в себе си, по-умен, по-разсъдлив и по-успешен, надявам се. Виждам се на сцена, пред камера и семеен, с къща, жена и деца.

Кое е нещото, което те прави най-щастлив?

Това е музиката. Тя ме прави най-щастлив, тя допълва всеки един момент в живота ми. Семейството и приятелите ми също ме правят щастлив. Когато съм направил нещо и има позитивна обратна връзка. Прави ме щастлив да пътувам, да опознавам света и държавата ни, да се запознавам с много нови хора. Смятам, че всеки човек има един такъв “Starter pack” от неща, които го правят щастлив

Снимка: boyantodorov (Instagram)

И като за финал – Боян от Youtube и Боян в живота един и същи човек ли са?

Много ударен въпрос, перфектен като за финал на нашето прекрасно интервю. Боян от Youtube е просто една малка част от Боян от живота, до голяма степен се припокриват двамата, но и от части се различават. Боян от Youtube е много по-уверен, общителен и екстровертен от Боян от живота. Този от Youtube би направил много неща, които този от живота не би, защото няма да го усети правилно. Боян от Youtube е генерално по-смел и поема рискове и инициативи, които другият Боян го е страх да поеме, тъй като е по-предпазлив и действа под влияние на предрасъдъци.

Ако мога да обобщя, бих могъл да кажа, че Боян от Youtube и Боян от живота се комбинират в един цялостен Боян, който е млад, уверен, щастлив и готов да поема различни нови предизвикателства и задачи и да се справя с тях.

Благодарим ти за това интервю за TRENDY. Желаем ти много бъдещи успехи и сбъднати мечти!

И аз ти благодаря за това интервю, желая на целия екип на Tredny News много успехи през 2021 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *