Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

След спечелването на титлата Мис Силикон 2013г., както и участието си в множество ТВ предавания като VIP Brother 2017, Big Brother: Most Wanted, Черешката на тортата и т.н., Джулиана Гани се превърна в една от най-обсъжданите миски у нас. Едно от най-култовите й показвания в ефир е в рубриката “Комбина” по NOVA, когато нейното изказване, че иска да подари “предните си гърди” на някоя абитуриентка в нужда, нашумява главоломно в социалните мрежи. Родом от Пловдив, екстравагантната красавица започва да усъвършенства визията си още на 18 години. Тя поставя импланти в гърдите си и оттам започва нейният звезден път.

Първото нещо, с което хората свързват думата “миска”, обикновено е красива масовка с кухо съдържание. Гани успява да разбие на пух и прах този стереотип и с времето показва, че има изключения. Тя се снима по корици, но освен това свири на пиано, организира конкурси за красота и успешно съчетава професионалния си живот с майчинството. На 17 години издава книгата “Мъжете са боклуци, но не можем без тях”, където събира собствени преживявания под формата на стихотворения. Години по-късно, Джулиана има любящ съпруг, невероятен малък син, собствен бранд, занимава се с фитнес и здравословно хранене и е по-щастлива от всякога.

Тя е импулсивна, тя е истинска, тя е откровена, тя е артистична и изпълнена с безкраен позитивизъм. Каква още е Джулиана Гани, вижте в интервюто й пред Елизабет Астарджиева за TRENDY NEWS:

– Здравей, Джули! Много ти благодаря, че се съгласи да дадеш интервю за TRENDY NEWS. Надявам се, че ти и семейството ти се чувствате добре и сте готови за лятото.

– Здравей, много благодаря за поканата! Чувстваме се прекрасно. Много сме щастливи, че топлите дни най-сетне настъпиха и се радваме на слънчево време.

– Много се радвам! Пандемията от COVID-19 бележи период на покой и очакваме силен летен сезон. Голяма част от хората отрано работят по плажните си тела, но други тепърва започват. Какъв съвет можеш да им дадеш, за да постигнат желаните резултати?

– Според мен е много важно да изградят правилни хранителни навици, да хапват често, но по малко и да не очакват в последния момент да имат хубава форма и перфектно тяло за лятото. Това не се постига от май за юни. Трябва целогодишно да се придържат към такъв начин на живот – да спортуват, да се хранят с малки порции начесто, с правилна и здравословна храна.

– Спомена за правилно хранене. Все повече чуваме за метода за сваляне на килограми “калориен дефицит”. Ти поддръжник ли си на този начин на живот и ако не – защо?

– Калорийният дефицит е нещо напълно нормално, ако човек иска да свали килограми. Лошото е, че самият термин се превърна в заучена фраза от твърде много хора без знания и с това целят да изглеждат като знаещи и можещи в тази сфера. Всъщност не е нужно, а и е демоде, да броиш калории с калкулатор или да мериш храната си на везничка. Достатъчно е да започнеш отнякъде и постепенно да регулираш, опознавайки организма си. С две думи, ако калорийният дефицит е крайният резултат, то модерните “експерти” не казват на обикновения човек как се стига до него, по какъв начин, чрез какви средства и тн. Примерно, можеш да го постигнеш с глад, а можеш и без никакъв глад. Зависи от уменията, способите и средствата, които използваш.

Снимка: djuliana_gani (Instagram)

– Кои според теб са най-ефикасните начини за постигане на калориен дефицит, без броене на калории с кухненска везна?

– Увеличаване на физическата активност. Леко намаляване на храната – предимно вредната. Използване на натурални продукти, подпомагащи отслабването, какъвто е нашият чай за детокс. Той намалява апетита и така приемате по-малко калории без да ви е гладно. Също така дава енергия и увеличава термогенезата, а така изгаряте повече калории. Освен това може да ускорите метаболизма си с често хранене на малки порции и ходене пеша. Не на последно място може и не маловажно – любов.

– Следващият ми въпрос е именно за контрола на глада, защото най-голямата трудост за повечето хора, които искат да спазват режим, е именно това. Спомена, че вашият чай помага за това, по какъв начин той стимулира загубата на апетита и какви други съвети можеш да дадеш по темата?

– Част от съставките в чая доказано регулират апетите и влияят благоприятно на стомаха и червата. Такава например е ментата. Също така приема на чаена напитка цялостно регулира апетита, създавайки чувство за пълнота и ситост в стомаха. Друго предимство на рецептата на Slim bear – detox tea са синергичните свойства на билките, които увеличават действията си, благодарение на това, че са в комбинация едни с други.

Повече за Slim bear – detox tea ТУК.

– Да си поговорим малко за майчинство. Почти не съществува жена, която след бременност да не натрупа излишни килограми. В месеците преди раждането не забелязахме подобно явление при теб, а съпругът ти Илиян описа този период от живота ти в книга. Би ли споделила част от съветите за поддържане на хубава фигура по време на бременност?

Книгата Мисия “Майка” е един изключително успешен проект. В него Илиян събра знанията си за спорт и здраве, преплетени с моята лична история на бременността и съвети от акушер-гинеколози. Тайната на външния вид винаги е била в грижата за здравето.
Трудно е в интервю да дам съвети за този уникален период при жените. По-скоро бих им препоръчала от сърце да прочетат Мисия “Майка”, защото тя дава отговори на всички въпроси за бременността.

– Сигурна съм, че съветите ви могат да помогнат на много жени! Можеш ли да определиш кой беше най-трудният момент за теб от началото на бременността до днес?

– Чак като труден не бих го определила. По-скоро тръпката от неочакваното и това, което предстои. От това, че човек никога не се чувства достатъчно пораснал и достатъчно добър, за да бъде родител и да дава пример. Може би това става с времето когато вече си родител. Иначе, това са две отделни неща – бременноста и след това, когато бебето се е появило. За щастие нашето дете е много добро и умно, така че не ни създава никакви проблеми, а носи само щастие.

Снимка: djuliana_gani (Instagram)

– Малкият Давид е едно наистина сладко и видимо щастливо момченце, той е вече и на почти годинка и половина. Визуално приликата с баща му е очевидна, вероятно вече проявява и характер. В това отношение на кого се е метнал?

– Определено вече започна да има характер, свой собствен стил, както и предпочитания за храни, отскоро и за определени дрехи. Като цяло е доста спокоен и добър. Страшно музикален е, пее и танцува, в това отношение се е метнал на мен. Когато покаже рогата, той е зодия Козирог, е тогава е копие на баща си.

– Мислили ли сте с Илиян да му направите братче или сестриче?

– Определено на този етап не, защото и двамата сме кариеристи. Искаме едновременно да сме добри в това, което правим и да създадем добър и уютен дом за детето. Освен това искаме да имаме време и за Давид, и за двама ни като мъж и жена. Повярвай ми, 24 часа наистина не стигат.

– Така или иначе ежедневието на една майка е изключително трудно и динамично, а какво остава, когато към него добавим и куп отговорности, които вървят ръка за ръка с твоята работа. Как успяваш да се справиш с всичко?

– Честно казано, доста трудно, защото за съжаление на нас и бабите не могат да ни помагат. Едната е в Пловдив, другата в Монтана. В София сме си сами с Давид, но човек има ли желание, има и начин. С по-малко спане на ден, примерно между 4 и 6 часа, все някак времето стига.

– Това, че сами отглеждате детето си със сигурност има и плюсове. Методите на възпитание във всяко семейство са различни. Някои родители са либерални и позволяват всякакви своеволия на децата си, а други предпочитат консервативни техники. Какъв е за теб ключът към доброто възпитание?

– Това е много спорно. Всеки строго индивидуално ги вижда нещата, дори често аз и Илиян сме на различни мнения. Аз, като една мъжка майка, от една страна искам Давид да бъде джентълмен, да не е лигав, да е възпитан, да е стойностен и доблестен мъж, защото за мен той вече е един малък мъж. От друга страна, аз съм майка и когато започне да плаче и иска нещо или страда, на мен ми става супер мъчно и гледам да му угодя. Малко ставам като онези майки, които казват “Маме, маме” и сякаш не се усещам как му угаждам. Това не смятам, че е добър подход, но мисля, че всяка майка би ме разбрала.

– Все пак още е наистина много малък и е нормално да си винаги насреща когато се разплаче, това е напълно естествено. Да поговорим за теб и Илиян. За успешната връзка са нужни освен любов, също и много компромиси. Как с Илиян успявате да запазите пламъка между двама ви, при всички тези родителски и професионални задължения?

– С много компромиси, защото физическото и психическо натоварване обострят нервната система на човек и понякога неусетно ставаме по-сприхави. Въпреки всичко се стараем да си показваме, че се обичаме и че ценим присъствието на другия в живота ни. Големият зор е, когато Давид не заспива навреме и не ни остава поне малко възможност за интимни отношения. Важно е да има време за тях винаги.

Снимка: djuliana_gani (Instagram)

– През годините сме били свидетели на твои изяви в телевизията и социалните мрежи. Не можем да отречем, че си изключително екстравагантна и различна, определено знаеш как да изненадаш аудиторията си. Какво да очакваме от теб занапред?

– Честно казано, аз съм доста непридвидима, както ти казваш, а също и шармантна. Самата аз не знам какво би ми хрумнало дори след два дни. Много съм странна, стоя си и ми идва идея за фотосесия на някое готино място. Това не е планувано, да го обмислям с месеци занапред. Напротив, всичко става спонтанно или е вдъхновено от емоция, нещо случило ми се през деня или свързано със семейството ми. Все интересни и готини неща, но определено непредсказуеми.

– В началото, когато името ти започна да се прочува, беше популярна най-вече с корекциите по себе си. С времето хората видяха и личностните ти качества. Сега се говори повече за семейния ти живот и работата ти, но все пак не си спряла да обръщаш специално внимание на външния си вид. Би ли разказала какви са последните промени, които си правила по себе си и предстоят ли ти още?

– За мен визията е може би най-важното нещо, което на мен ми прави впечатление. Малко ми е като изкривяване, като видя човек няма да отида и да му кажа “Ей, зъбите ти са криви!”, но на мен вътрешно си ми прави впечатление кое как е. Това е като да си интериорен дизайнер и да видиш, че нещо не е подредено или не е на мястото си, направо ти е на устата да кажеш, че не е окей. С годините за мен се превърна в нещо такова, нещо важно.

Относно корекциите, това е един индивидуален избор, който всеки може да направи сам за себе си. На мен тези неща ми харесват, аз съм “за” ако някой не си харесва нещо или изпитва комплекс. Например, ако иска да си оправи нос, гърди, задни части, стръчащи уши, нека си ги направи. В крайна сметка за какво ги има всички тези операции и доктори, ако не си правим нищо. Мисля, че съм далеч от пристрастяването, защото и тези приказки съм ги чувала. Пак казвам – това е личен избор, на мен ми харесва и затова го правя. Не виждам нищо лошо, даже напротив. Всяка поддържана и себеуважаваща се жена би трябвало да си оправи нещо, което не й харесва.

Засега няма да си правя нищо, след като родих, колкото и нескромно да звучи, се разхубавих. В момента съм в една прилична форма, нямам нужда от нещо, което да правя в повече, всичко си имам. Последно бях в една клиника в Истанбул. Исках да си направя дупе със собствена мазнина, но за съжаление тя не ми стигна. Това е последното, което исках. Ако някога кача 5-6 кг., което няма да се случи със сигурност скоро, може да отида и пак да пробвам. Засега други амбиции нямам.

Снимка: djuliana_gani (Instagram)

– В момента изглеждаш по-добре от всякога и определено сияеш. Всички знаем, че си музикална личност и дори имаш образование в сферата. Чували сме твои изпълнения на пиано и от километри се личи какво удоволствие ти доставя. Някога мислила ли си да поемеш по този път?

– Аз бях поела по този път и знам колко е трудно. Ако искаш да си един успял музикант, трябва наистина да се отдадеш и да правиш само това. Музиката изисква да й отделяш поне между 4 и 6 часа всеки божи ден, които аз на този етап нямам, особено откакто родих. Когато си добър в нещо, трябва да правиш само него, а не да хващаш 5 дини под една мишница и накрая всички да паднат на земята. Имам доста предложения, но нямам времето. Не искам да правя нещо просто ей така, няма смисъл.

– Казват, че човек докато е жив трябва да мечтае и да се стреми да постига различни цели. Кои от твоите най-съкровени мечти си сбъднала и кои предстои да станат реалност?

– Може би най-голямата ми сбъдната мечта, е че имам едно прекрасно, уникално дете. Каквото и да кажа за Давид ще е малко, той е нашата гордост. Ходеща, жива атракция, която се надявам да възпитам и да направя по-добър човек и от мен. Дано наистина да бъде гордостта на цялото семейство. За мечтите, които тепърва трябва да изпълнявам, те няма да бъдат такива, ако ги разкажа. Затова мисля засега да ги запазя за себе си и ако някога ги сбъдна, с радост ще ги разкажа на вас.

– Благодаря ти много за искрените думи. Целият екип на TRENDY NEWS ти пожелава успехи в професионален план, в майчинството и в любовта!

– Аз също благодаря за това интервю, поздрави на всички!

Вижте още интервюта от рубриката “Лично и категорично пред TRENDY” на Елизабет Астарджиева:

Влогърът Алпер Чочев разказа как от обикновено момче от Севлиево се превърна в Интернет сензация!

Рапърът EMIL TRF за музиката, дрогата и “Goboy”!

“Кварталната батка” с разказ за човека зад образа, семейството и новия сериал!

Изпълнителят VessoU за музикалната кариера, спомените от детството и бъдещите планове!

Влогърът Боян Тодоров за онлайн обучението, гаджетата и любовта към музиката

Миската Моника Ланчева за семейството, любовта, добрия пример и живота в пандемията!

Youtube сензацията Мъци за влогърството, любовта и бъдещите професионални планове!

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

1 Коментар

  • —, 7 юни, 21:42 @ 21:42 Отговори

    Чудесно интервю, браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *