Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

Лолита Османова глези Григор Димитров с вкусна домашна храна преди деветото му участие на турнира от сериите „Мастърс” в Монте Карло.

За първи път, откакто е заедно с 27-годишната рускиня, Гришо ще играе на турнир у дома си в Княжеството. Той ще стартира с мач срещу Ян-Ленард Щруф (Гер). В последните дни Димитров се готвеше с 11-кратния шампион в надпреварата Рафаел Надал, от когото загуби на полуфинал през 2018 г.

В Инстаграм, където се радва на 150 000 последователи в двата си профила, Лола демонстрира поредните си кулинарни произведения. „Домашно направени хамбургери, като в „Макдоналдс”, написа под снимките Османова.

Тя се включи и в разговор на живо със своите фенове и попитана от „Телеграф” дали обича да готви, красавицата отвърна: „Да, но не по три пъти на ден, тогава би ми носило много малко удоволствие. Когато имам творческа свобода и време, обаче ми е много приятно”.

Палачинки

Освен това тя се похвали, че е станала майсторка на френските палачинки „Сюзет”. „Легендите за създаването на „Креп Сюзет” са много, но в Монако са сигурни, че са се появили при тях – разказа Османова, която живее в Монте Карло със семейството си от 4 г. – Случило се, когато за пореден път Уелският принц, бъдещият крал Едуард VII посетил Монако.

Той просто обожавал да обядва във възхитителното „Кафе дьо Пари” на площад „Казино”, наслаждавайки се на великолепната гледка.

Докато принцът мило беседвал със своята очарователна спътничка, главният готвач приготвял в открита кухня палачинки с портокалов сироп. Без да иска, той добавил ликьор и тиганът пламнал. Когато шеф готвачът внимателно извадил палачинките, те се оказали още по-апетитни. Когато принцът попитал как се нарича този десерт, готвачът му отвърнал, че това са Княжески палачинки и той ще е първият, който ще ги опита. Галантният гост обаче проявил уважение към своята дама и предложил те да бъдат кръстени на нея – Сюзет”.

Лола довери, че скучае по време на полулокдауна в Монако и дори любимата й зала за фитнес е затворена. Тя обаче обясни, че запълва времето си с онлайн курсове по психология, които трябва да завърши след 2 г.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *