Контакти

Гр. София, п.к 1618 Район Витоша, ул. Околовръстен път Номер 3
Гр. Варна, п.к 9000, Център, ул. Котел 10

Свържете се с нас

“Много се надявам колегите да се съобразяват в коя сграда се намират. Колегите от ГЕРБ не са невъзпитани, просто такава им е поръката, да саботират работата на парламента”, сподели Мика Зайкова в “Неделята на NOVA”.

“Да стоиш 10 години на власт и да си самодържец… Бойко Борисов не се съобразяваше нито с парламент, нито с Конституция… и изведнъж някой да ти вземе кокала от устата”, каза още Зайкова.

“Кой ви е казал, че избират Бойко Борисов? Да е жив и здрав проф. Михаил Константинов. Изборните протоколи са ги направили много сложен, за да има грешки”, смята тя.

За заемането на длъжността председател на НС до избирането на редовен такъв, заради факта, че е най-възрастния депутат, тя заяви, че не за пръв път говори пред хора, а това, което е била там, е самата тя.

“Избрах „Има такъв народ“ защото харесвам младите и умни хора. Те ми предложиха, в началото аз не исках, но после приех, защото искам да помогна”, обясни Зайкова.

По нейните думи има наистина сериозни специалисти, съставили програмата на “ИТН”. А председателят на НС Ива Митова е изключителен конституционалист, много голям специалист.

Тя коментира, че планът на ГЕРБ е 394 страници и тя има два дни да го прочете. А в първия вариант е липсвала въобще думата „реформа“.

Депутатът допълни, че вече се притеснява за Сребърния фонд. Тя призова преседателя на БНБ да изнесе данни за Фискалния резерв.

Мика Зайкова каза, че не желае да прави кариера, а само да помага на младите.

Хареса ли ви публикацията?

Натиснете на звезда за да ни оцените!

Средна оценка / 5. Брой гласували:

Все още няма добавен рейтинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *